سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: اسامی محصولات آرایش صورت غیرمجاز اعلام شد
  • ظریف برنز ۱۰۰ متر آزاد را کسب کرد
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده ۵۵۰ هزار تومان
  • عراقچی: هزینه دفاع از اسرائیل بر دوش مالیات‌دهندگان آمریکایی است
  • اتاق اصناف ایران: نان سنگک، کیلویی می شود
  • آغاز پرداخت تسهیلات بازسازی صنایع/ سرمایه‌گذاری بانکی برای افزایش تولید و صادرات
  • ترک فعل بانک‌ها در اعطای وام ازدواج و فرزندآوری، آینده کشور را به خطر می‌اندازد
  • تیم ملی والیبال نشسته زنان نایب قهرمان شد 
  • سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان مهمان خانه‌ها می‌شود
  • امید تازه برای بقای یوز ایرانی/ «خورشید» دوباره مادر شد
  • مهاجرانی: امنیت اجتماعی بدون توجه به رفاه عمومی محقق نمی‌شود
  • قیمت اینترنت همراه ۴۰ درصد گران شد
  • دستور فرمانده نزاجا به فرماندهان یگان‌ها: آمادگی یگان‌ها در بالاترین سطح حفظ شود
  • کاهش قیمت طلا به پایین‌ترین سطح نزدیک به سه ماه گذشته
  • طلا و برنز ۱۰۰ متر کرال پشت به ایران رسید 

مدیرعامل بانک تجارت در بازدید از "شرکت‌های راد نیرو" و "شکوفا صنعت پویان" کرمان تاکید کرد؛

ابزارهای نوین مالی بانک تجارت، فرصتی برای توسعه فعالیت شرکت‌های مولد

مدیرعامل بانک تجارت در ادامه سفر کاری به استان کرمان طی بازدید از خطوط تولید شرکت‌های راد نیرو و شکوفا صنعت پویان بر اهمیت بهره‌گیری از خدمات و ابزارهای نوین مالی بانک تجارت تاکید کرد.

بانک تجارت
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از مدیریت امور روابط‌عمومی بانک تجارت، اخلاقی، مدیرعامل بانک تجارت در جریان این بازدیدها که با همراهی دکتر حسن‌پور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی انجام شد به تشریح ظرفیت‌های بانک تجارت، هم‌‌راستا با نیازهای صنایع تولیدی کشور پرداخت.

مدیرعامل بانک تجارت در بازدید از خطوط تولید شرکت‌های راد نیرو، تولیدکننده کنتورهای گاز، آب و برق با اشاره به سوابق همکاری بانک تجارت، این مجموعه را از مشتریان ارزنده بانک عنوان کرد و از آمادگی برای همکاری‌های بیشتر در حوزه پشتیبانی مالی و ارائه خدمات بانکی تخصصی خبر داد.

اخلاقی همچنین در بازدید از شرکت شکوفا صنعت پویان، تولیدکننده انواع کشنده‌های ماشین سنگین و سازه‌های فلزی ساختمانی و صنعتی با اشاره به روش‌های نوین تأمین مالی گفت: امروزه شرکت‌ها می‌توانند از راهکارهای حقوقی ویژه و خدمات دیجیتال بهره‌مند شوند که این امر موجب چابکی در عملیات مالی و افزایش توان رقابتی آن‌ها می‌شود.

مدیرعامل بانک تجارت افزود: با توجه به شرایط موجود، آمادگی کامل به‌منظورحمایت از این واحد صنعتی را داریم و در جهت رفع موانع و تسهیل فرآیندهای مالی تلاش می‌کنیم.

حسن‌زاده مدیرعامل شرکت راد نیرو با تقدیر از حضور دکتر اخلاقی در این مجموعه گفت: شرکت راد نیرو از محل طرح‌های زود بازده توسط بانک تجارت نهاده شده و امیدواریم با تداوم حمایت‌های این بانک بتوانیم فعالیت‌های مولد این شرکت را بیش از پیش گسترش دهیم.

پویان مدیرعامل شرکت شکوفا صنعت پویان نیز در دیدار با دکتر اخلاقی مدیرعامل بانک تجارت، ضمن قدردانی از تعامل و همراهی این بانک به تبیین نیازهای مالی، برنامه‌های توسعه‌ای آتی و ظرفیت اشتغال‌زایی مجموعه پرداخت و بر اهمیت همکاری‌های بانکی در جهت تسریع روند تولید و توسعه فعالیت‌های شرکت تأکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه