سرخط خبرها
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با استاندار خراسان رضوی؛

بانک تجارت آماده مشارکت در توسعه پایدار مشهد مقدس است

مدیرعامل بانک تجارت در نشستی با حضور استاندار خراسان رضوی از آمادگی این بانک برای مشارکت در تأمین مالی پروژه‌های کلان شهر مشهد خبر داد.

بانک تجارت
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از مدیریت امور روابط‌عمومی بانک تجارت، اخلاقی، مدیرعامل بانک تجارت در این دیدار که به میزبانی بانک تجارت برگزار شد با تأکید بر جایگاه ویژه مشهد مقدس به‌عنوان قطب زیارتی کشور، گفت: تأمین مالی پروژه‌های این کلان‌شهر یک ضرورت ملی است و بانک تجارت در چارچوب اختیارات خود، از طرح‌های توسعه‌ای استان حمایت خواهد کرد.

مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به اهمیت اجرای دقیق و سریع پروژه‌های مرتبط با هوای پاک و حمل‌ونقل عمومی در شهر مشهد پیشنهاد کرد برای این طرح‌ها تفاهمی جامع تدوین و اجزای آن به‌صورت تفکیک‌شده و شفاف پیش برود تا روند نظارت و تخصیص منابع تسهیل شود.

اخلاقی همچنین از به‌کارگیری ابزارهای نوین مالی از جمله اعتبار اسنادی جامع برای تأمین مالی این پروژه‌ها سخن گفت و بر آمادگی این بانک برای همراهی با طرح‌های توسعه‌ای خراسان رضوی تأکید کرد.

مظفری، استاندار خراسان رضوی نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت تمرکززدایی و توجه به ظرفیت‌های استان‌ها، خواستار بهره‌گیری از مدل‌های نوین مالی بانک تجارت برای اجرای پروژه‌های بزرگ در مشهد مقدس شد.

وی با اشاره به جایگاه کلان شهر مشهد در توسعه ملی، بر ظرفیت این شهر برای تبدیل شدن به هاب اجرای پروژه‌های بزرگ منطقه‌ای تأکید کرد و پیشنهاد انعقاد تفاهم‌نامه‌ای را مطرح نمود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه