سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم

بانک رفاه کارگران بالغ بر ۲۲.۰۰۰ میلیارد ریال کارت رفاهی صادر کرد

جزئیات حمایت‌های بانک رفاه کارگران از تولیدکنندگان داخلی و افزایش قدرت خرید خانوارها درقالب خدمت کارت رفاهی متصل به اوراق گام اعلام شد.

بانک رفاه کارگران
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از بانک رفاه کارگران، متقاضیان این خدمت تا اواخر دی ماه سال جاری حدود ۲۲.۰۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار تخصیص‌یافته را استفاده کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، استان‌های تهران، کرمان و خوزستان به ترتیب بیشترین اعتبار تخصیص‌یافته در قالب این خدمت را به خود اختصاص داده‌اند.

لازم به ذکر است، کارت رفاهی بانک رفاه کارگران اواخر اسفند ماه سال گذشته با حضور مقام‌های ارشد اقتصادی کشور رونمایی شد و در ابتدا این کارت برای هر متقاضی تا سقف سه میلیارد ریال صادر می‌شد که در ادامه با پیگیری‌های این بانک و هماهنگی‌های صورت گرفته با بانک مرکزی ج.ا.ا مبلغ آن به ۵ میلیارد ریال افزایش یافت.

گفتنی است، این کارت با هدف حمایت از تولیدکنندگان داخلی، ارایه ابزار غیر تورمی و افزایش قدرت خرید خانوارها از سوی بانک رفاه کارگران صادر می‌شود و متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و بهره‌مندی از این خدمت به شعب بانک در سراسر کشور مراجعه کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه