سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی

در نه ماهه ابتدای سال جاری صورت گرفت؛

رشد ۶۱ درصدی حمایت بانک کشاورزی از تولید گوشت قرمز در کشور

بانک کشاورزی با هدف تقویت امنیت غذایی و پشتیبانی مؤثر از تولیدکنندگان بخش دامپروری، میزان حمایت اعتباری خود از احداث و توسعه دامداری‌ها را در سال جاری به‌طور چشمگیری افزایش داده؛ به‌طوری‌که تسهیلات پرداختی این بانک در حوزه تولید گوشت قرمز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۱ درصد رشد داشته است.

بانک کشاورزی+ بانک ها
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در راستای ایفای نقش توسعه‌ای خود و تحقق سیاست‌های کلان کشور در حوزه امنیت غذایی، از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، بالغ بر ۱۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای احداث، توسعه و نوسازی واحدهای دامداری در سراسر کشور پرداخت کرده است. این تسهیلات در قالب بیش از ۴۱ هزار فقره و با هدف حمایت مستقیم از فعالان زنجیره تولید گوشت قرمز و تامین گوشت مصرفی خانوارها به متقاضیان واجد شرایط اعطا شده است.

بر اساس این گزارش، میزان تسهیلات پرداختی در این زیر بخش نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایشی معادل ۴۵ هزار میلیارد ریال، رشدی ۶۱ درصدی را تجربه کرده که بیانگر عزم جدی بانک کشاورزی برای پشتیبانی از تولید داخلی، افزایش بهره‌وری و تقویت زنجیره تأمین محصولات پروتئینی است.

این تسهیلات عمدتاً برای احداث دامداری‌های جدید، توسعه ظرفیت واحدهای موجود، بهسازی تأسیسات، تأمین سرمایه در گردش و ارتقای فناوری‌های مورد استفاده در صنعت دامپروری پرداخت شده و نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار، افزایش تولید گوشت قرمز و کاهش وابستگی به واردات ایفا می‌کند.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی به‌عنوان بانک تخصصی بخش کشاورزی، همواره تلاش کرده است با طراحی و اجرای ابزارهای مالی متنوع، نیازهای اعتباری فعالان این بخش را متناسب با شرایط اقلیمی، اقتصادی و منطقه‌ای کشور تأمین و از تولیدکنندگان بخش کشاورزی و دامپروری، به‌ویژه در حوزه‌های راهبردی مانند تولید گوشت قرمز، با جدیت حمایت کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه