English

در ایام میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و در آستانه شب یلدا؛

بازگشت ۴۶ بانوی زندانی جرائم غیرعمد با حمایت بانک سپه به کانون خانواده

به مناسبت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و در آستانه شب یلدا، ۴۶ نفر از زندانیان زن جرائم غیرعمد با حمایت مالی بانک سپه آزاد شدند.

بانک سپه
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از  بانک سپه، این اقدام خداپسندانه در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی و با هماهنگی ستاد دیه کشور، با اختصاص مبلغ ۵ میلیارد تومان از سوی بانک سپه انجام شد و زمینه بازگشت این مادران زندانی به آغوش خانواده و جامعه فراهم شد.

بانک سپه ضمن تأکید بر نقش مؤثر نهادهای اقتصادی در کاهش آسیب‌های اجتماعی، همواره حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و آزادی زندانیان جرائم غیرعمد را در کنار سایر مسئولیت های اجتماعی خود مد‌نظر قرار داده و تاکنون با فراهم کردن زمینه آزادی  ۱۳۸۱ زندانی جرائم غیر‌عمد، طی چندین مرحله نه تنها باعث شادی و آرامش خانواده های ایشان، بلکه موجبات صیانت از رکن خانواده، کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقای سطح اعتماد و همبستگی اجتماعی را نیز فراهم کرده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه