English

رشد ۷۰ درصدی تسهیلات پرداختی بانک کشاورزی برای خودکفایی گوشت قرمز و پرورش دام

بانک کشاورزی در هفت ماهه نخست سال جاری بالغ بر ۸۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای احداث و توسعه دامداری ها با هدف تامین گوشت قرمز و مواد اولیه محصولات لبنی مورد نیاز هم وطنان پرداخت کرده که نسبت به سال گذشته ۷۰ درصد رشد داشته است.

بانک کشاورزی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، مجموع تسهیلات پرداختی این بانک در هفت ‌ماهه نخست سال جاری برای راه‌اندازی و توسعه واحدهای پرورش دام گوشتی و شیری، معادل ۸۰ هزار میلیارد ریال در قالب بیش از ۲۶۰۰۰ فقره تسهیلات بوده است.

بر اساس این گزارش، این میزان تسهیلات پرداختی نسبت به مقطع مشابه سال گذشته ۷۰ درصد رشد داشته است.

این گزارش می افزاید: این تسهیلات با هدف تقویت تولید داخلی گوشت قرمز و لبنیات، کاهش نیاز به واردات، حفظ تعادل قیمتی در بازار و ارتقای پایداری معیشت فعالان زنجیره تامین گوشت قرمز پرداخت شده و بانک کشاورزی با تمرکز بر حمایت از پروژه‌های مولد و زنجیره‌های ارزش مرتبط با دام، می کوشد تا علاوه بر افزایش ظرفیت تولید، در ایجاد اشتغال بومی و تقویت اقتصاد منطقه‌ای بیش از پیش نقش داشته باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه