English

برای شرکت در طرح فروش محصولات ایران خودرو

مهلت وکالتی کردن حساب مشتریان بانک رفاه کارگران تمدید شد

به دنبال تمدید مهلت شرکت در طرح فروش فوری، فوق‌العاده و پیش‌فروش محصولات منتخب شرکت ایران خودرو، بانک رفاه کارگران امکان ثبت‌نام در این طرح را با وکالتی کردن سریع و غیرحضوری حساب فراهم کرده است.

مهلت وکالتی کردن حساب مشتریان بانک رفاه کارگران تمدید شد
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از بانک رفاه کارگران، مهلت وکالتی کردن حساب برای شرکت در این طرح تا پایان ساعت ۲۴:۰۰ روز سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴ تمدید شده است و مشتریان متقاضی می‌توانند به صورت غیرحضوری از طریق مراجعه به سامانه محور به نشانی https://mehvar.rb۲۴.ir و سامانه‌های "فرارفاه" و "رفاه‌پلاس" موبایل بانک رفاه و مراجعه حضوری به شعب بانک در سراسر کشور نسبت به وکالتی کردن حساب‌های خود (با رعایت حداقل مانده حساب ۳.۶۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال) اقدام کنند.  

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این طرح و نحوه شرکت در آن به شعب بانک رفاه کارگران در سراسر کشور مراجعه و یا با مرکز ارتباط با مشتریان بانک (فراد) به شماره ۸۵۲۵ – ۰۲۱ تماس حاصل کنند. 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه