لزوم سرعت عمل و تصمیم‌گیری هوشمندانه در روابط‌عمومی

مدیر روابط‌عمومی بانک مرکزی، در جمع مدیران و رؤسای دوایر روابط‌عمومی بانک سینا بر لزوم سرعت عمل و تصمیم‌گیری هوشمندانه در رویدادها تأکید کرد و تأخیر در اطلاع‌رسانی را نادرست خواند.

بانک سینا
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از بانک سینا، مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط‌عمومی بانک مرکزی در جمع مدیران و مسئولان روابط عمومی مناطق بانک سینا با اشاره به اهمیت واکنش سریع و به‌موقع در برابر جریان‌ها گفت: روابط‌عمومی نمی‌تواند منتظر تائیدیه‌های طولانی بماند. در دنیای امروز، هر تأخیری برابر با شکل‌گیری روایت‌های نادرست در سازمان است. ما باید توانایی تصمیم‌گیری در لحظه و اطلاع‌رسانی شفاف را در تیم روابط عمومی تقویت کنیم.

قمری وفا در ادامه افزود: روابط‌عمومی باید روایتگر اصلی سازمان باشد در غیر این صورت دیگر رسانه‌ها روایت را می‌سازند و اصلاح روایتِ نادرست، هزینه‌های گزافی در پی دارد.

وی خاطرنشان کرد: اگر روابط عمومی فعالانه و هوشمندانه، اتفاقات درون سازمانی را تعریف نکند، رسانه‌ها، رقبا یا حتی شایعات این کار را خواهند کرد که معضلات را بیشتر می‌کند.

وی تصریح کرد: روابط عمومی باید پیش از وقوع بحران در سازمان سناریوهای احتمالی را تحلیل کند و روایت آماده داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه