سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

معاون رئیس جمهور؛

نقش موثر بانک کشاورزی در فقرزدایی و توانمندسازی زنان/ لزوم توجه به زنجیره کارآفرینی

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، عملکرد بانک کشاورزی در طرح « تامین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی» و حمایت از توانمندسازی زنان و جوانان روستایی را بسیار ارزشمند دانست.

untitled
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، دکتر زهرا بهروز آذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، روز یکشنبه پنجم اسفندماه در نشست فقرزدایی، تامین مالی خرد و توانمندسازی با بیان این مطلب تاکید کرد: از میان شیوه های مختلفی که برای حل مسائل حوزه زنان بکار گرفته می شود، روشی که بانک کشاورزی و موسسه تاک در قالب طرح « تامین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی» با هدف توانمندسازی و فقرزدایی در جامعه هدف زنان و جوانان روستایی اجرا کرده اند، از روش های پربازده حل مسائل حوزه زنان است.

وی افزود: قطعا پرداخت تسهیلات خرد در شرایط فقر معیشتی، گره گشای زندگی افراد است ولی برای برون رفت از چرخه فقر بایستی زنجیره کارآفرینی به طور کامل از تامین مواد اولیه تا فروش محصول در نظر گرفته شود.

معاون رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر ضرورت تلفیق حمایت مالی با آموزش، توانمندسازی، بانک پذیری، اعتماد سازی و مشاوره های لازم، اظهار داشت: حل معضل فقر در حوزه زنان نیازمند یک شبکه حمایتی است؛ پرداخت تسهیلات خرد در کنار جمع آوری داده ها، ریشه شناسی فقر و آموزش، گام بلندی در مسیر فقرزدایی خواهد بود.

شایان ذکر است در این جلسه که به عنوان بخشی از سلسله نشست‌های گفتمان‌سازی عدالت اجتماعی در محل موسسه کار و تأمین اجتماعی برگزار شد، محمدرضا پویافرد معاون اعتباری بانک کشاورزی، صادقی فر رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی و معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شماری از فعالان حوزه فقرزدایی و توانمندسازی زنان نیز حضور داشتند.

این گزارش می افزاید: بانک کشاورزی از ابتدای اجرای طرح تامین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی تاکنون بیش از ۷.۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بدون اخذ تضمین به  ۷.۹۸۴  گروه خودیار شامل ۷۰.۰۰۰ نفر عضو در بالغ بر ۲۰۰۰ روستای کشور پرداخت کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه