سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

پاسخگویی برخط مدیران بانک ملت به سوالات سهامداران

کنفرانس پاسخ به پرسش های سهامداران بانک ملت با حضور رییس و نایب رییس هیات مدیره و مدیران ارشد بخش مالی این بانک برگزار شد.

بانک ملت
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی بانک ملت، مسعود نصر اصفهانی، رییس هیات مدیره این بانک در کنفرانس پرسش و پاسخ با اشاره به جایگاه رفیع بانک ملت در نظام اقتصادی کشور و در بین بانک های بورسی از لحاظ منابع، مصارف و سودآوری گفت: خوشبختانه سهامداران نیز با نگاه به این موضوعات سهامدار بانک شده و به آن وفادار مانده اند.

وی با بیان این نکته که بانک تمام تلاش خود را به کار می گیرد که با همت و تلاش کارکنان، سرمایه سهامداران را افزایش دهد و به صورت بهینه از آنها حمایت کند، افزود: تلاش همه ارکان بانک ملت در جهت بالندگی و سرافرازی این بانک است و تاکنون این مهم محقق شده است و در آینده نیز ادامه پیدا خواهد کرد.

نصر اصفهانی به افزایش سرمایه به ویژه از محل سود انباشته در فرصت باقیمانده تا پایان سال اشاره کرد و روزهای پرفروغی را برای بانک ملت با توجه به گشایش های احتمالی در آینده پیش بینی کرد.

سید کاظم چاوشی، نایب رییس هیات مدیره بانک ملت هم، با قدردانی از حمایت های سهامداران و فعالان بازار سرمایه، رفع ابهامات و نکات مالی موردنظر سهامداران را از وظایف اصلی بانک برشمرد و همگرایی فکری را لازمه نیل به سوی اهداف مشترک عنوان کرد و گفت: تجدید ارزیابی دارایی‌ها موجب شفافیت بیشتر صورت های مالی و رفع نگرانی و ارتقای اطمینان سهامداران خواهد شد.

وی سرمایه گذاری های بانک ملت را مولد دانست و با بیان این نکته که بانک با توجه به سیاست های اقتصادی کشور، پیشرو در بنگاه سازی است نه بنگاه داری، تاکید کرد: پروژه هایی که بانک در آنها ورود پیدا کرده از اولویت های زیرساختی نظام اقتصادی کشور و دارای مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران است.

نایب رییس هیات مدیره بانک ملت، قیمت سهام این بانک را با توجه به آینده بازار سهام مطلوب پیش بینی کرد و گزارش های بانک در سامانه کدال را باعث دلگرمی سهامداران و موجب ارتقای وفاداری به سهامداری بانک دانست.

مریم لیلی دوست، مدیرامور مالی بانک هم گزارشی از عملکرد شش ماهه مقطع شهریور از منظر سرمایه ارائه کرد.

در این کنفرانس به سوالات و پرسش های سهامداران که از طریق ایمیل و سامانه پیامکی در زمینه های مختلف از جمله زمان افزایش سرمایه از محل سود انباشته و تجدید ارزیابی و میزان آن، تقسیم سود، وصول طلب ۱/۱ میلیارد دلاری از بانک مرکزی، مقدار خالص دارایی ارزی قابل تسعیر، قانون جهش ملی مسکن و اجبارهای قانونی و جرائم مرتبط با آن، واگذاری سرمایه گذاری های غیر مولد، افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی شامل طبقات دیگر غیر از زمین، پیش بینی بازار سهام و وبملت، میزان طلب ارزی از شرکت نفت و شرکت های زیر مجموعه آن و سایر شاخص های عملکردی ارسال شده بود، از سوی مدیران حوزه مالی بانک ملت پاسخ داده شد.

بر اساس این گزارش، متن سوالات و پاسخ های آنها در این کنفرانس خبری از طریق سامانه کدال منتشر خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه