طرح دادرس؛

رونمایی از طرح بیمه انفرادی حامی بیمه کوثر

در این طرح تمامی هم‌وطنان گرامی می‌توانند به صورت انفرادی یکی از طرح‌های پنج‌گانه را انتخاب و خریداری کرده و از مزایای این بیمه‌نامه بهره‌مند گردند.

بیمه کوثر
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی و تبلیغات و اعلام مدیر بیمه‌های مسئولیت بیمه کوثر، این شرکت به عنوان تنها ارائه کننده بیمه‌نامه هزینه‌های حقوقی در کشور و برای اولین بار در صنعت بیمه، طرح بیمه انفرادی حامی هزینه‌های حقوقی موسوم به دادرس را رونمایی کرد.

فتاحیان در رابطه با طرح دادرس عنوان کرد: در این طرح تمامی هم‌وطنان گرامی می‌توانند به صورت انفرادی یکی از طرح‌های پنج‌گانه را انتخاب و خریداری کرده و از مزایای این بیمه‌نامه بهره‌مند گردند. هر شخص می‌تواند فارغ از سن، جنسیت، تحصیلات، سابقه قضایی و… بیمه‌نامه خود را خریداری نماید.

وی در ادامه افزود: این بیمه‌نامه قابلیت جبران هزینه‌های حقوقی از جمله مشاوره حقوقی، تنظیم و نظارت بر قراردادها، کارشناسی، تنظیم لایحه و دفاعیه، دادرسی، استخدام وکیل (حق الوکاله) و داوری را دارد و بیمه‌گزار با پرداخت حق‌بیمه‌ای اندک می‌تواند حمایت همه جانبه حقوقی را توسط شبکه ارائه خدمات متخصص و متعهد بیمه کوثر داشته باشد.

هم‌وطنان گرامی برای بهره‌مندی از این طرح و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سرپرستی‌ها و نمایندگی‌های بیمه کوثر در سراسر کشور مراجعه فرمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه