سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

سرپرست بانک دی:

اقدامات گروه مالی دی باید در راستای تقویت بانک دی باشد

جلسه ارزیابی عملکرد گروه مالی دی با حضور سرپرست و اعضای هیأت مدیره بانک دی برگزار شد.

بانک دی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی بانک دی، اسماعیل جلیلی سرپرست بانک دی در این جلسه با بیان اینکه باید برای انضباط بخشی و نظارت بر شرکت‌های زیرمجموعه گروه مالی دی دستورالعملی تدوین و رابطه بانک با گروه مالی بر اساس آن تنظیم شود، گفت: انتظار داریم اثر عملکردی فعالیت‌های گروه مالی درصورت‌های مالی بانک به صورت ویژه مشخص باشد.

وی با اشاره به اخذ موافقت اصولی تأسیس صندوق سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات توسط بانک دی، تأکید کرد: معاونت مالی بانک باید با همکاری گروه مالی، گزارش پیشرفت عملیات اجرایی این پروژه را به شکل مستمر در اختیار اعضای هیأت مدیره قرار دهد.

جلیلی همچنین با بیان این که ضرورت دارد اقدامات لازم برای برگزاری مجمع عمومی سالیانه به قید فوریت در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: باید با اجرای برنامه ابلاغی تحول بانک و نیز واگذاری سرمایه گذاری غیربانکی و بهبود وضعیت مالی بانک، زمینه مناسب تقویت ارزش معاملاتی سهام بانک در بازار سرمایه فراهم شود.

سرپرست بانک دی با قدردانی از اقدامات انجام شده در گروه مالی دی، انضباط ایجاد شده در گروه و شرکت‌های زیرمجموعه را قابل تقدیر خواند و گفت: مولدسازی دارایی‌‌های بانک با فروش اموال مازاد در اختیار شرکت‌های زیرمجموعه گروه مالی، می‌تواند به افزایش توان بانک در خدمات‌رسانی به مشتریان منتهی شود.

همچنین محمدرضا ادبی، نایب رئیس و فریدون رشیدی و همت‌الله حسین‌زاده، اعضای هیأت مدیره بانک، در این جلسه رهنمودهای لازم به منظور بهبود عملکرد گروه مالی را ارائه کردند.

در ابتدای این جلسه مهدی معدن‌چی زاج، مدیرعامل و مدیران گروه مالی دی، گزارشی از عملکرد گروه و شرکت‌های زیرمجموعه آن ارائه کردند.

وی اظهار امیدواری کرد با تعیین تکلیف هرچه سریعتر املاک مربوط به شرکت‌های زیرمجموعه گروه مالی، منابع آزادسازی‌شده در راستای تقویت نقدینگی در بانک دی به کار گرفته شود.

محمد مؤمنی سرپرست معاونت مالی و سرمایه‌گذاری بانک دی نیز با بیان اینکه مقرر شده است جلسات مستمری در حوزه معاونت مالی و سرمایه‌گذاری به منظور رسیدگی به شرایط شرکت‌های زیرمجموعه گروه مالی برقرار شود، گفت: عملکرد شرکت‌های گروه متناسب با بودجه و استراتژی‌های تدوین شده بررسی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه