سرخط خبرها
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت

سرپرست بانک کشاورزی اعلام کرد؛

مشارکت ۳۲ هزار میلیاردی بانک کشاورزی در ارتقای ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی

وهب متقی نیا سرپرست و رئیس هیات مدیره بانک کشاورزی از پرداخت ۳۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی طی سال گذشته و چهار ماهه ابتدای سال جاری و مشارکت موثر این بانک در ارتقای شاخص و ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی خبر داد.

بانک کشاورزی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، متقی نیا با اعلام این خبر اظهار داشت: بانک کشاورزی به منظور نقش آفرینی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون کشاورزی و تزریق فناوری های نوین برای تسهیل و استاندارد سازی مراحل تولید محصولات کشاورزی و تولیدات وابسته و با هدف افزایش تولید با کیفیت داخلی، تامین امنیت غذایی و پایداری سفره هموطنان، رشد صادرات و رونق اقتصادی کشور، از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان تیرماه سال ۱۴۰۳ جمعا ۳۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون به فعالان بخش کشاورزی  پرداخت کرده است.

وی تصریح کرد: پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون در اولویت برنامه های اعتباری این بانک قرار دارد و در سال جاری نیز ۵۰ هزار میلیارد ریال خط اعتباری برای نوسازی ناوگان ماشین آلات کشاورزی در قالب تسهیلات مکانیزاسیون درنظر گرفته شده است که بر اساس ضوابط و مقررات به متقاضیان ازجمله کشاورزان، باغداران، دامداران، واحدهای تولیدی مرتبط و صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، برای تهیه ماشین آلات و ادوات پرداخت می شود.

شایان ذکر است بانک کشاورزی با پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی، سهم به سزا و نقش مهمی در گذار از کشاورزی معیشتی و سنتی به کشاورزی اقتصادی و صنعتی و نهایتا بالابردن کیفیت و کمیت تولیدات کشاورزی و صنایع وابسته با هدف جهش تولید و تامین امنیت غذایی کشور داشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه