سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

هشت هزار میلیارد تومان در چهارماهه نخست سال ۱۴۰۳

رشد ۱۱۳ درصدی حق بیمه تولیدی بیمه کوثر

فروش شرکت بیمه کوثر در چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۳ با ۱۱۳ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۷۹ هزار و ۶۳۹ میلیارد ریال رسید.

بیمه کوثر

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بیمه کوثر، این حق بیمه با ترکیب فروش حدود ۸۰.۳ درصدی در رشته های غیرزندگی و ۱۹.۷ درصدی در رشته زندگی محقق شده و فروش رشته عمر و سرمایه گذاری در چهار ماهه سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته ۱۲۲ درصد رشد داشته است.

حسین عبدالوند در ادامه افزود: در طی این دوره رشته‌های آتش سوزی، درمان، مهندسی،مسئولیت و عمر و سرمایه گذاری نسبت ‌به مدت مشابه سال گذشته بیشترین درصد رشد فروش را میان رشته‌های بیمه ای داشته‌اند.

وی با بیان اینکه بیمه کوثر با ثبت نسبت خسارت ۳۹ درصدی و کاهش ۱۷ واحدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته در چهار ماهه ۱۴۰۳، مبلغ ۳۱ هزار و ۱۵۶ میلیارد ریال خسارت به بیمه گذاران پرداخت کرده است، عنوان کرد: در این بخش، سهم رشته‌های غیرزندگی ۸۶.۳ درصد و بیمه‌های زندگی ۱۳.۷ درصد از کل خسارت های پرداختی بوده است.

ایشان در پایان خاطرنشان کرد: با حمایت هیئت مدیره محترم، شبکه فروش منسجم،  همت و تلاش معاونین، مدیران و کارکنان در ستاد و سرپرستی‌ها و نیز نمایندگان حقیقی و حقوقی این عملکرد تحقق یافته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه