سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علوم پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود

بانک کشاورزی، پیشرو در صدور و ارائه سیستمی اوراق «گام»

بانک کشاورزی از جمله بانک های پیشرو در فرایند مکانیزه صدور گواهی اعتبار مولد «گام» بوده و آماده ارائه این خدمت به مشتریان حقوقی بابت تامین سرمایه در گردش برای خرید کالا و خدمات است.

بانک کشاورزی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در راستای سیاست های بانک مرکزی ج.ا.ا و به منظور هدایت منابع مالی به فعالیت های مولد اقتصادی، مدیریت نقدینگی در اقتصاد کشور و تامین مالی غیر تورمی زنجیره های تولید، گواهی اعتبار مولد «گام» را به عنوان یک ابزار بازار محور با قابلیت نقل و انتقال در بازار های پول و سرمایه ارائه کرده است.

بر اساس این گزارش، اوراق «گام» در واقع سندی است که بانک با توافق فروشنده و خریدار کالا و خدمات، منتشر و بوسیله آن،  پرداخت بدهی خریدار را در سررسید معینی ضمانت می کند.

این گزارش می افزاید: اوراق «گام» ابزاری برای کمک به رفع چالش‌های کمبود نقدینگی برای خرید مواد اولیه و تأمین سرمایه در گردش بنگاه ‌های اقتصادی است و امکانات ضمانتی جدیدی را برای تأمین اعتبار آنان فراهم می‌کند که بر اساس آن، تولیدکنندگان بر مبنای فاکتور خرید مواد اولیه، از بانک عامل درخواست انتشار و تضمین گواهی اعتبار مولد «گام» در سررسید کرده و به بنگاه فروشنده مواد اولیه تحویل می‌دهند.

سررسید اوراق گام می تواند حداقل یک و حداکثر دوازده ماه باشد و مبلغ قابل انتشار برای آن هم تا سقف ۲۰۰ درصد فروش سال آخر فعال اقتصادی (تولید کننده کالا و خدمات) است.

شایان ذکر است، فروشنده مواد اولیه بعد از دریافت اوراق گام می تواند اوراق را تا سررسید نگهداری و در زمان سررسید مبلغ آن را از بانک دریافت کند و یا اوراق را در قبال فاکتور به عضو دیگری از زنجیره تامین خود منتقل و مواد مورد نیاز خود را تامین کند.

همچنین با توجه به نوع اوراق، اگر اوراق با نماد بازار سرمایه باشد، فروشنده اول می تواند تا سقف ۲۵ درصد اوراق خود را در بازار سرمایه به فروش برساند و اگر اوراق با نماد بانک مرکزی منتشر شده باشد، فروشنده اول می تواند تا سقف ۲۵ درصد از اوراق خود را به اشخاص حقوقی غیر بانکی بفروشد. استفاده از این اوراق برای پرداخت بدهی به دستگاه های اجرایی مجاز دولتی نیز امکان پذیر است. (درصد مذکور برای فروشندگان بعدی، متفاوت است و توسط بانک مرکزی تعیین و به بانک ها ابلاغ می شود.)

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه