سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

انتصاب «سرپرست معاونت شعب» بانک دی

علیرضا قیطاسی، سرپرست بانک، طی حکمی «سرپرست معاونت شعب» بانک دی را منصوب کرد.

بانک رفاه

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک دی، در مراسمی با حضور همت‌الله حسین‌زاده، عضو هیأت‌مدیره بانک، امجد خضری، سرپرست معاونت سرمایه انسانی و پشتیبانی و جمعی از مدیران امور شعب، حکم انتصاب جلیل بی‌نظیر به عنوان «سرپرست معاونت شعب» بانک دی ابلاغ شد.

در این مراسم همت‌الله حسین‌زاده ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران شعب در مسیر تحقق اهداف بانک گفت: «امور شعب» و «بازاریابی» دو رکن تاثیرگذار در صنعت بانکداری هستند که در صورت هماهنگی و یکپارچگی فرایندی می‌توانند موفقیت را بانک رقم بزنند.

وی افزود: ارتقاء واحد امور شعب به سطح معاونت در ساختار سازمانی بانک دی یک تصمیم استراتژیک از سوی هیئت‌مدیره بانک بود که نتایج آن نیز در این مدت در رشد منابع و کاهش مطالبات بانک نمایان شده است.

حسین‌زاده ابراز امیدواری کرد این انتصاب زمینه ای فراهم کند تا علاوه بر انتقال دانش و تجربه به کادر مدیریتی جوان امور شعب، زمینه جهش عملکردی شعب نیز فراهم شود.

در ادامه این مراسم جلیل بی‌نظیر ضمن قدردانی از اعتماد مدیریت و هیئت‌مدیره بانک گفت: امیدوارم با بهره‌گیری از تجربه و دانش همکاران جوان امور شعب و شبکه شعب بانک دی بتوانیم در مسیر اعتلای جایگاه بانک دی گام برداریم.همچنین علیرضا قیطاسی در حکمی دیگر، رضا مرغوب و بهرام ایزدموسی را به ترتیب به عنوان «بازرس ویژه » و «مشاور مدیرعامل » منصوب کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه