سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

شهردار کلانشهر کرج:

گسترش همکاری ها میان شهرداری کرج و بانک شهر، مسیر تکمیل پروژه های عمرانی را هموارتر می سازد

شهردار کرج در دیدار با دکتر سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد بانک شهر، با استقبال از گسترش همکاری های فی مابین تصریح کرد: استفاده از تسهیلات بانکی و روش های نوین تامین مالی روشی پذیرفته شده در تکمیل پروژه های عمرانی و‌ تقویت زیرساخت های شهری است که دستاوردهای قابل قبولی را به همراه داشته است.

بانک شهر

 به گزارش خبرگزاری موج به نقل از  روابط عمومی بانک شهر، مهرداد کیانی در این دیدار، گفت: بانک شهر پشتوانه تکمیل بسیاری از پروژه های ملی و محلی است و امیدواریم فصل جدید همکاریها نیز برکات خوبی را در مسیر خدمت به مردم به همراه داشته است.


وی ادامه داد: اکنون در سطح کلانشهر کرج ده ها پروژه خرد و کلان ناتمام داریم که اعضای شورای شهر با توجه به قرار گرفتن در سال پایانی دوره ششم بر تکمیل آنها تاکید دارند لذا با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی و تورمی و درآمدی، استفاده از تسهیلات بانکی و روش های نوین تامین مالی روشی کارشناسی و معقول به نظر می رسد و الحمدلله بانک شهر نیز آمادگی خود را بدین منظور اعلام کرده است.


کیانی تصریح کرد: چنانچه در اثر کمبود منابع مالی افتتاح پروژه های نیمه تمام دچار تأخیر زمانی شود، زیان اقتصادی و بار مالی تحمیلی آن به بودجه شهر به مراتب بیشتر از میزان سود پرداختی برای دریافت تسهیلات بانکی خواهد بود، ضمن آنکه نارضایتی عمومی و تداوم و تشدید مشکلات شهری نیز به آن افزوده می گردد.


دکتر سیدمحمدمهدی مدیرعامل بانک شهر نیز در این دیدار بر آمادگی بانک جهت توسعه همکاری ها با شهرداری کرج و تعریف مدل های جدید همکاری تاکید کرد و کمک به توسعه و عمران و آبادانی شهری در شهرهای مختلف کشور را جزو افتخارات این مجموعه برشمرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه