سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

تسهیلات ۳۸۰ هزار میلیارد تومانی بانک کشاورزی در حمایت از امنیت غذایی کشور در دولت سیزدهم

بانک کشاورزی از ابتدای دولت سیزدهم با هدف ارتقا و تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور، ۳۸۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به فعالان زنجیره تأمین مواد غذایی پرداخت کرده است.

بانک کشاورزی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در اجرای برنامه ها و سیاست های دولت سیزدهم در زمینه حفظ، ارتقا و تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور مأموریت های مهمی بر عهده گرفته و همواره نقش موثری ایفا کرده است که از جمله مهمترین این مأموریت ها که با پشتوانه مطالعات و تجربیات گذشته در سال جاری به مرحله اجرا رسید، در نظر گرفتن شبکه تولید و توزیع مواد غذایی در قالب زنجیره های تأمین بوده است.

بر این اساس، بانک کشاورزی طی حدود سه سال گذشته مبلغ ۳۸۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به زنجیره تأمین مواد غذایی پرداخت کرده است که این رقم صرفا معادل تسهیلات نقدی پرداخت شده بوده و حمایت های مالی از طریق ابزارهای تعهدی را شامل نمی شود.

همچنین این بانک در سال جاری با اجرای کشاورزی قراردادی گامی بزرگ در جهت تأمین مالی زنجیره تأمین مواد غذایی با استفاده از ابزارهای تعهدی برداشت که نتایج مثبت آن از جمله سهولت در دسترسی فعالان اقتصادی به منابع مالی و نیز کنترل قیمت ها، در ماه های آتی نمایان خواهد شد.

بر اساس این گزارش، تسهیلات نقدی پرداختی طی کمتر از سه سال گذشته در بخش های زراعت، باغداری، مرغداری و دامداری، شیلات و آبزیان و همچنین صنایع وابسته و خدمات کشاورزی پرداخت شده و سه بخش صنایع وابسته، مرغداری و دامداری و زراعت به ترتیب با دریافت ۲۰۴، ۷۷ و ۷۰ هزار میلیارد تومان بیشترین سهم از تسهیلات پرداختی را به خود اختصاص داده اند.

این گزارش می افزاید، از آغاز دولت سیزدهم، یک میلیون و ۸۶۴ هزار فقره تسهیلات نیز به زنجیره های تأمین مواد غذایی پرداخت شده است که از نظر تعداد بخش های مرغداری و دامداری، زراعت و صنایع وابسته به ترتیب با دریافت ۶۵۴ ، ۵۳۵ و ۴۲۱ هزار فقره به ترتیب بیشترین سهم را داشته اند

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه