سرخط خبرها
  • پرواز‌های ایران و عراق به زودی از سر گرفته می‌شود
  • وقوع ۶ حادثه منجر به فوت در معابر پایتخت طی هفته نخست مهر
  • الگوی زراعت چوب تا اواسط پاییز اعلام می‌شود
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۵۰۰ هزار تومان
  • کمبود معلم در متوسطه اول نداریم
  • تداوم ترافیک هوایی با ۱۲ کشور همسایه
  • درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک
  • آغاز اجرای آزمایشی طرح «اعتبار ایرانیان» در دو بانک‌
  • طلای چهاردهم ضرب شد؛ تاج‌گذاری زارع در سرزمین آفتاب
  • دستگیری اعضای شبکه قاچاق دارو‌های کمیاب به کشور‌های همسایه
  • ۶۰ برنامه عملیاتی برای زمستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد
  • رونالدو از تیم ملی پرتغال جدا شد/ محرومیت ۶ ماه در انتظار کریستیانو
  • شهادت یک مامور در حمله مسلحانه به ایست‌و‌بازرسی راسک
  • واگذاری بیش از ۱۳۰ هزار قطعه زمین در دو سال گذشته برای طرح جوانی جمعیت
  • تکریم مادران شهدا در رشت
  • احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در اعتراض به اتهام‌زنی بی‌اساس علیه ایران
  • مرضیه برومند: وظیفه تئاتر خوب کردن حال بچه‌هاست
  • پایان کار فرنگی کاران ایرانی در بازی‌های آسیایی با کسب ۲ مدال طلا و ۱ مدال برنز

معاون اجرایی و بازاریابی این بانک خبر داد:

رونمایی از بسته های اعتباری جدید بانک رفاه کارگران در آینده نزدیک

معاون مدیر عامل بانک رفاه کارگران در امور اجرایی و بازاریابی از طراحی و نهایی شدن بسته های اعتباری جدید از سوی این بانک به منظور توسعه خدمات و گسترش همکارهای متقابل با شرکت های کارگزاری بورس به ویژه بورس کالا خبر داد.

1

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران ، مجید صالح با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی(بانک، بورس وبیمه) در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران گفت: بسته های اعتباری جدید در آینده نزدیک نهایی خواهند شد و از این طریق تحول چشم گیری در تعاملات متقابل بانک رفاه با شرکت های کارگزاری بورس شکل خواهد گرفت. 

صالح به افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران و نقش این مهم در توسعه خدمات این بانک در حوزه بورس اشاره کرد و گفت: با نهایی شدن این افزایش سرمایه که با تلاش مستمر مدیر عامل و هئیت مدیره این بانک عملیاتی شد، محدودیت ها به لحاظ مکفی نبودن سرمایه بانک برداشته خواهد شد و قادر خواهیم بود خدمات و فعالیت های بانک رفاه در تمامی حوزه ها از جمله بازار سرمایه و شرکت های فعال در این حوزه را گسترش دهیم.

وی به ارزیابی پانزدهیمن نمایشگاه صنعت مالی پرداخت و گفت: برگزاری این نمایشگاه فرصت ارزشمندی است تا فعالان صنعت بورس، بانک و بیمه بخشی از فعالیت ها و خدمات خود را در معرض دید عموم قرار دهند.

صالح خاطر نشان ساخت: بانک رفاه کارگران نیز سعی کرد از این فرصت استفاده و برخی از خدمات و محصولات متنوع خود در بخش های مختلف را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دهد. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه