سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

افزایش سرمایه بانک کشاورزی با انتقال ۳۵۰۰ میلیارد تومان سهام پتروشیمی شازند

قرارداد انتقال ۳۵۰۰ میلیارد تومان سهام پتروشیمی شازند به عنوان افزایش سرمایه دولت در بانک کشاورزی منعقد شد.

بانک کشاورزی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، قرارداد انتقال بیش از یک و نیم میلیارد سهم دولت در شرکت پتروشیمی شازند اراک به ارزش ۳۵۰۰ میلیارد تومان به عنوان افزایش سرمایه بانک کشاورزی، روز شنبه ۲۰ اسفند طی جلسه ای با حضور مدیرعامل بانک کشاورزی و معاونان سازمان خصوصی سازی کل کشور به امضا رسید.

بر اساس این گزارش، سایر تشریفات قانونی نقل و انتقال قطعی سهام تا پایان سال جاری انجام می شود و بلافاصله کارهای مربوط به افزایش سرمایه و عرضه سهام در بورس در دستور کار قرار خواهد گرفت.

شایان ذکر است این اقدام، نقش موثری در پیشبرد اهداف بانک کشاورزی در حمایت از بخش کشاورزی و رونق اقتصاد کشور خواهد داشت، چراکه ضمن افزایش سرمایه بانک، موجب بهبود شاخص های سرمایه نظارتی و کفایت سرمایه خواهد شد که دو مولفه بسیار مهم و حیاتی در تراز دارایی های بانک ها محسوب می شوند .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه