سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

برای ازریابی آمادگی پدافند غیر عامل بیمه مرکزی:

برق کل ساختمان اصلی بیمه مرکزی به مدت دو ساعت قطع شد

همزمان با هفته بزرگداشت پدافند غیر عامل، مانور ارزیابی پایداری شبکه برق بیمه مرکزی در روز شنبه دهم آبان ماه برگزار شد.

بیمه مرکزی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل این مانور با هدف ارزیابی میزان آمادگی بیمه مرکزی در زمان بحران و اضطرار برگزارشد که بر اساس آن و در حضور مسوولان سازمان پدافند غیر عامل و توانیر به مدت دو ساعت از طرف اداره برق منطقه ، کل برق ساختمان بیمه مرکزی قطع شد.

براساس این گزارش با توجه به تمهیدات اندیشیده شده ، در طول این دوساعت هیچگونه اختلالی در سیستم های روشنایی و الکترونیکی بیمه مرکز ایجاد نشد و همکاران بیمه مرکزی بدون لحظه ای توقف به فعالیت های خود ادامه دادند.

مطابق با پیش بینی های انجام شده با قطع  جریان برق ازطرف منطقه، برق مورد نیاز ساختمان شامل روشنایی آسانسورها، و رایانه های ساختمان از طریق ژنراتورها تامین شد.

گفتنی است کمیته پدافند غیر عامل بیمه مرکزی اخیرا سند راهبردی پدافند غیر عامل را برای ایجاد انسجام در برنامه های مرتبط و تدوین برنامه های بلند مدت در سطح بیمه مرکزی تهیه و تنظیم کرده است که در گام دوم می تواند الگویی مناسب برای پدافند غیر عامل صنعت بیمه کشور نیز باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع به عنوان رئیس، مدیر کل حراست به عنوان دبیر و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیران کل حوزه ریاست کل، روابط عمومی و امور بین الملل و بازرسی، حسابرسی داخلی و مبارزه با پولشویی، توسعه مدیریت ریسک و فرمانده پایگاه مقاومت بسیج  اعضای کمیته پدافند غیر عامل بیمه مرکزی هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه