سرخط خبرها
  • آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در تهران و مشهد از ۳ شهریور
  • ماموریت مشترک پرسپولیس و تراکتور برای صدرنشینی
  • شهادت بسیجی اهل‌سنت در زاهدان توسط اشرار مسلح
  • سخنگوی وزارت کشور: قانون برگزاری تجمعات با همکاری مجلس نهایی می‌شود
  • تاکید رئیس قوه قضاییه بر استمرار پیگیری‌ها در قضیه تراستی‌ها
  • تسهیلات بازآفرینی شهری؛ نوسازی بیش از ۳۰۰ هزار واحد مسکونی
  • رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور: کاهش سهمیه‌های بنزین قطعی است
  • تخریب ۲۷۶ ساختمان غیرمجاز در حریم تهران
  • کلید اولیه سؤالات کنکور منتشر شد
  • عبور رسانه ملی از بحران‌های متعدد با تکیه بر رویکرد تحولی
  • تولید سالانه ۵۸ هزار تن گوشت قرمز در استان تهران
  • کشف بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت قاچاق
  • مشارکت ۶۶ هزار معلم در جشنواره نوآوری/ انتخاب ۲۹۵ اثر برتر از میان هزاران تجربه
  • ایران در نشست وزرای ورزش بریکس؛ پیشنهاد ۶گانه برای تحول در همکاری‌های ورزشی
  • نظام پزشکی: فعالیت پت شاپ‌ها در کشور غیر قانونی است
  • حوادث اربعین امسال ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش یافت
  • کاهش ۱۶ درصدی تلفات تصادفات در تهران/ ۵۰۰ دوربین جدید تا پایان سال نصب می‌شود
  • آغاز فروش خودرو‌های وارداتی
  • دادگستری: با سرقت‌های خشن و اوباش‌گری مماشات نمی‌کنیم
  • پرداخت معوقات بازنشستگان از ۹ شهریور

راه‌اندازی سامانه اختصاصی سهام عدالت در کارگزاری بانک دی

با هدف توسعه دامنه خدمت رسانی به تمامی دارندگان سهام عدالت، سامانه اختصاصی سهام عدالت در شرکت کارگزاری بانک دی راه اندازی شد.

سامانه اختصاصی سهام عدالت در کارگزاری بانک دی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک دی، محمدعلی بخشی زاده، عضو هیئت عامل و معاون فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک بانک دی با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای قانون آزادسازی مستقیم سهام عدالت و با هدف توسعه دامنه خدمت رسانی به دارندگان این سهام، سامانه اختصاصی سهام عدالت با همکاری معاونت فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک و شرکت کارگزاری بانک دی ایجاد و راه اندازی شد.

وی افزود: تمامی دارندگان سهام عدالت می‌توانند برای مشاهده دارایی و ارزش ریالی سهام خود بدون حضور در شعب بانک یا شرکت کارگزاری به وب سایت بانک دی بخش «ثبت نام در سامانه سهام عدالت کارگزاری» مراجعه کرده و با ثبت نام در این سامانه و دریافت نام کاربری برای مشاهده یا فروش ۳۰ درصد از سهام آزاد شده خود اقدام کنند.

بخشی زاده توسعه دسترسی به این سامانه را جزو اولویت های معاونت فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک دانست و گفت: دسترسی به سامانه اختصاصی سهام عدالت کارگزاری دی در فاز اول از طریق وب سایت و اینترنت بانک دی فراهم شده است و به زودی دسترسی به این سامانه از طریق نرم افزار موبایلی دیبا نیز مهیا خواهد شد.

گفتنی است سامانه اختصاصی سهام عدالت کارگزاری بانک دی، محدود به شماره ‌حساب‌های بانک دی نبوده و هر یک از دارندگان این سهام که شماره‌حساب سایر بانک‌ها را در سامانه سهام عدالت معرفی کرده‌اند، امکان استفاده از این سامانه را دارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • مجید

    باسلام من ۸/خردادوکالت دادم به بانک دی ولی هنوز واریزی انجام نداده

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه