سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

شکل گیری سطح جدیدی از خدمات بانکداری الکترونیک در بانک ملی ایران

با حضور مدیر عامل بانک ملی ایران ، پروژه ها و محصولات جدید شرکت داده ورزی سداد رونمایی شد .

بانک ملی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، در این مراسم دکتر محمدرضا حسین زاده ضمن تقدیر از دستاوردهای شرکت داده ورزی سداد، با تاکید بر استمرار روند پر شتاب و موفق معرفی محصولات جدید، خواستار بهره برداری و اطلاع رسانی وسیع این دستاوردها در آستانه  نود سالگی بانک ملی ایران شد.

مسعود خاتونی عضو هیأت مدیره و معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی ایران نیز سیر پیشرفت و موفقیت پروژه های شرکت داده ورزی سداد را قابل توجه دانست و با تاکید بر اهمیت این پروژه ها افزود: سطح جدیدی از سرویس‌های فناوری اطلاعات در بانک ملی ایران در حال شکل گیری است.

وی تجاری سازی محصولات و خدمات حوزه  فناوری اطلاعات را امری ضروری دانست و شرکت داده ورزی سداد را حلقه  واسط زیست بوم استارت آپی کشور با بانک ملی ایران دانست.

سپس حمید رضا مختاریان مدیرعامل شرکت داده ورزی سداد ضمن تشریح پیشرفت‌های تکنولوژیک شرکت و با اشاره به تشکیل مرکز فناوری و نوآوری فینوداد در راستای برون سپاری نوآوری به مراکز علمی همانند دانشگاه امیرکبیر ، اولویت های عملیاتی این مرکز را عنوان کرد.  

 وی در خصوص پیشرفت‌های انجام شده در حوزه‌ تکنولوژی بلاک چین، آمادگی پروژه‌ Open Banking برای عملیاتی سازی، راه اندازی سرویس برداشت مستقیم (Direct Debit)، عملیاتی شدن چند سرویس جدید روی "بام" از قبیل گواهی تمکن مالی، Video Banking و هوشمند سازی Log in و انتقال پول توضیحاتی ارائه کرد.

مختاریان طرح راه‌اندازی زیرساخت ابری در سداد را تشریح و گزارشی از حجم گسترده فعالیت های صورت گرفته  در حوزه‌ی داده‌های کلان (Big data) ارائه کرد.

 وی در ادامه ازعملیاتی شدن پروژه  شبکه اعتباری ارائه کالا و خدمات و به ثمر رسیدن دو محصول "شعبه‌یاب هوشمند بانک ملی" و "محاسبه‌یار" در پلتفرم "بله"  خبر داد.

مختاریان در پایان با مقایسه‌ آماری پایان سال ۹۶ و شهریور ۹۷ در خصوص پیشرفت‌های قابل توجه "بام" و پلتفرم "بله" ، به پیاده سازی پروژه‌ مدیریت یکپارچه اطلاعات مشتریان بانک ملی ایران اشاره کرد و افزود: از طریق این پروژه، تمام کنترل‌های لازم برای جلوگیری از پولشویی و احراز هویت، اتفاق خواهد افتاد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه