سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

اخذ گواهینامه استاندارد سیستم مدیریت کیفیت ISO۹۰۰۱:۲۰۱۵ توسط بیمه‌‌‌کوثر

شرکت بیمه‌‌کوثر موفق به پیاده‌‌سازی سیستم مدیریت کیفیت ISO۹۰۰۱:۲۰۱۵ در تمامی حوزه‌های فعالیت شرکت و اخذ گواهینامه معتبر از شرکت IMQ ایتالیا شد.

شرکت IMQ ایتالیا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط‌عمومی و اعلام مدیر سیستم‌ها و تطبیق مقررات معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی بیمه‌کوثر؛ این شرکت با تلاش‌های مداوم و متعهدانه مدیران و کارکنان خود به‌منظور پیاده‌سازی کامل استانداردها و بهبود فرایندها و نیز کنترل و پایش مداوم آن‌ها، موفق شد استاندارد ISO۹۰۰۱ ویرایش سال ۲۰۰۸ را به ویرایش ۲۰۱۵ ارتقا دهد.

مسعود طاهری تاکیدکرد: در ویرایش جدید این استاندارد توجه به مدیریت ریسک نقش محوری داشته است.

وی با بیان اینکه پذیرش سیستم مدیریت کیفیت برای شرکت یک تصمیم استراتژیک است، گفت: پیاده‌سازی سیستم مدیریت کیفیت به بهبود عملکرد کلی شرکت کمک می‌کند. 

مدیر سیستم‌ها و تطبیق مقررات بیمه‌کوثر افزود: ارایه محصولات و خدمات مطابق با نیازهای مشتری، رعایت آیین‌نامه‌ها و ابلاغیه‌های مبادی ذی‌ربط،  تسهیل فرصت‌هایی برای افزایش رضایت مشتری، پرداختن به ریسک‌ها و فرصت‌های مرتبط با محیط و اهداف شرکت و نیز بررسی انطباق فعالیت‌های شرکت با استاندارد یادشده ازجمله مسایل ضروری برای پیاده‌سازی سیستم مدیریت کیفیت است.

مسعود طاهری خاطرنشان‌کرد: پیش از این، شرکت بیمه‌کوثر موفق به اخذ گواهینامه‌های بین‌المللی استاندارد  ISO۱۰۰۰۲ (راهنمایی برای رسیدگی به شکایات مشتریان)،ISO۱۰۰۰۴   (راهنمایی برای سنجش رضایت مشتریان) و ISO۱۰۰۱۵  (مدیریت کیفیت آموزش) شده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه