سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

راهیابی تیم فوتسال بانک دی به فینال مسابقات جام برندکاپ

در دومین دوره مسابقات جام برندکاپ، تیم فوتسال بانک دی با اقتدار و با کسب پیروزی در تمامی مسابقات، به مرحله نهایی راه پیدا کرد.

بانک دی
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک دی؛ در دومین دوره مسابقات فوتسال جام برندکاپ که با حضور نمایندگان برندهای مختلف بانکی، خودرویی، غذایی و تعدادی از شرکت های فعال حوزه فناوری اطلاعات در سالن ورزشی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد ، ۲۰ تیم در پنج گروه چهار تیمی به رقابت پرداختند.
بر اساس این گزارش؛ بانک دی در گروه اول مسابقات به همراه تیم های صبانت، ُدریتا و َفست کلیک قرار گرفت که توانست  با سه پیروزی ُپرگل به مرحله حذفی مسابقات راه پیدا کند.
در مرحله یک هشتم نهایی نیز تیم بانک دی در مقابل تیم شرکت تجارت الکترونیک ارتباط فردا قرار گرفت که موفق شد با نتیجه ۹ بر ۲ به پیروزی دست یابد و یکی از ۸ تیم برتر مسابقات شود.
در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات جام برندکاپ که با حضور تیم های داروسازی عبیدی، شرکت فرآورده های لبنی دامداران، پیمنت24، دیجی کالا، صبانت، پیشکسوتان پرسپولیس، پرشیا خودرو و بانک دی برگزار گردید؛ تیم فوتسال بانک دی در مقابل تیم پرشیا خودرو توانست با نتیجه 11 بر 4 پیروز شود و به مرحله نیمه نهایی مسابقات راه یابد.
در مرحله نیمه نهایی؛ تیم فوتسال بانک دی برای دومین بار در برابر تیم صبانت قرار گرفت و در نهایت بازی با نتیجه ۱۱ بر ۳ به سود بانک دی به پایان رسید.
در دیدار دوم مرحله نیمه نهایی، تیم دیجی کالا موفق شد در ضربات ِپنالتی از سد تیم پرقدرت شرکت فرآورده‌های لبنی دامداران، قهرمان دوره قبل مسابقات عبور کند و در مرحله نهایی مسابقات در مقابل تیم بانک دی قرار بگیرد.
  تیم فوتسال بانک دی در دومین دوره مسابقات جام برندکاپ موفق شده است تا کنون از شش مسابقه برگزار شده، شش پیروزی را از آن خود کند و در مجموع ۵۵ ُگل به ثمر برساند. 
همچنین جاوید کبیری از میان بازیکنان تیم بانک دی با به ثمر رساندن 28 گل، لقب آقای گل مسابقات را به خود اختصاص داده است.

گفتنی است مسابقه فینال جام برندکاپ روز چهارشنبه مورخ 12/02/97 ساعت 17:00با حضور چهره های سرشناس فوتبال و فوتسال ایران از جمله علی پروین  در سالن ورزشی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد و تیم بانک دی در صورت پیروزی موفق به کسب اولین قهرمانی در جام های رسمی می گردد .
اعضای تیم فوتسال بانک دی در مسابقات جام برندکاپ به شرح ذیل است:
علی نیکبخت مقدم (شعبه رسالت)
مصطفی کاظمی (شعبه دروس)
حسین صالح (اداره منابع انسانی)
آرش کول مقدم (اداره خزانه داری)
مهرداد قربانی (اداره خزانه داری)
جاوید کبیری (شعبه چیذر)
سجاد یوسف خواه (مرکز آموزش بانک دی)
علی جنگی (شعبه شهرری)
مصطفی حسین خواه (شعبه موحد دانش)
سید محمد حسین قاسمی (شعبه نیاوران)
علی پاشایی (شعبه گیشا)
محمدرضا میرزایی (شعبه شهرک راه آهن)
جابر وکیلی (شرکت کارگزاری بانک دی)
جمال تاج الدین (اداره کل حقوقی)
مربی:
محمود خوراکچی
سرپرست:
محمد باقر ابراهیمی نسب (شعبه نیاوران)
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه