سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

امضای قرارداد بانک پارسیان و چهار بانک ایرانی دیگر با سیتیک

موافقتنامه قرارداد ۱۰ میلیارد دلاری بین ایران و چین امضا شد

روز پنج شنبه ۲۳ شهریور ۹۶ موافقتنامه قرارداد ۱۰ میلیارد دلاری خط اعتباری 'سیتیک ' با ۵ بانک ایرانی شامل بانک های پارسیان، و چهار بانک ایرانی دیگر در مرکز 'سیتیک' چین در پکن امضا شد.

شعب پارسیان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان، برای نخستین بار با حمایت بانک مرکزی جمهوری اسلامی، جناب دکتر سیف، و رییس سازمان سرمایه گذاری خارجی، موافقتنامه ای به امضای مدیران سه بانک خصوصی و دو بانک دولتی شامل بانک های خصوصی پارسیان ، پاسارگاد و رفاه کارگران و دو بانک دولتی و تخصصی صنعت و معدن و توسعه صادرات با بانک "سیتیک" به عنوان یکی از بزرگترین نهادهای مالی و اقتصادی چین منعقد شده است .

پس از قرارداد ۸ میلیارد یورویی تامین مالی و فاینانس بین ایران و کره جنوبی ، این دومین قرارداد بزرگ تامین مالی برای بانک های ایران است که این بار با کشور چین به امضا رسیده و نشان دهنده تحولات و گشایش اعتبار بین بانک های ایران و بانک های آسیایی است که نشان دهنده اثر مثبت برجام بر تحولات بانکی ایران با جهان است.

در این مراسم، که با حضور ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی، علی اصغر خاجی سفیر ایران در پکن، محمد خزاعی رئیس سازمان سرمایه گذاری، مدیران &#۳۹;سیتیک &#۳۹; ، و مدیران بانک های ایرانی از جمله کورش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان برگزار شد، طرفین امضای قرارداد ۱۰ میلیارد دلاری چین با ایران را بیانگر یک عزم جدی برای ادامه همکاری های دو کشور ارزیابی کردند.

&#۳۹;سیتیک&#۳۹; در بین ۵۰۰ شرکت مالی بزرگ دنیا در ردیف ۵۱ جهان قرار گرفته و بانک ساخت و ساز چین، بانک سیتیک، گروه بیدو، شرکت چاینا فیلم و شرکت پست اکسپرس چین از جمله زیر مجموعه های &#۳۹;سیتیک&#۳۹; هستند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه