سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: اسامی محصولات آرایش صورت غیرمجاز اعلام شد
  • ظریف برنز ۱۰۰ متر آزاد را کسب کرد
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده ۵۵۰ هزار تومان
  • عراقچی: هزینه دفاع از اسرائیل بر دوش مالیات‌دهندگان آمریکایی است
  • اتاق اصناف ایران: نان سنگک، کیلویی می شود
  • آغاز پرداخت تسهیلات بازسازی صنایع/ سرمایه‌گذاری بانکی برای افزایش تولید و صادرات
  • ترک فعل بانک‌ها در اعطای وام ازدواج و فرزندآوری، آینده کشور را به خطر می‌اندازد
  • تیم ملی والیبال نشسته زنان نایب قهرمان شد 
  • سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان مهمان خانه‌ها می‌شود
  • امید تازه برای بقای یوز ایرانی/ «خورشید» دوباره مادر شد
  • مهاجرانی: امنیت اجتماعی بدون توجه به رفاه عمومی محقق نمی‌شود
  • قیمت اینترنت همراه ۴۰ درصد گران شد
  • دستور فرمانده نزاجا به فرماندهان یگان‌ها: آمادگی یگان‌ها در بالاترین سطح حفظ شود
  • کاهش قیمت طلا به پایین‌ترین سطح نزدیک به سه ماه گذشته
  • طلا و برنز ۱۰۰ متر کرال پشت به ایران رسید 

عبور از ناترازی انرژی نیازمند بهبود کارایی مصرف است

عضو هیئت ‌رئیسه انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: برای حل ناترازی انرژی نیازمند راهکارهایی از سوی دولت برای بهبود کارایی مصرف انرژی در صنایع هستیم.

برچسب انرژی
به گزارش خبرگزاری موج

، احمد دنیانور در خصوص لزوم مصرف بهینه انرژی در تابستان گفت: در شرایطی که ایران با تحریم‌های گسترده روبرو بوده‌ و مدیریت منابع انرژی به یکی از چالش‌های اقتصاد ملی بدل شده است. با این وجود، رویکرد مدیریتی که بر ایجاد محدودیت برای صنایع تکیه دارد، به جای آنکه راهکاری اساسی و بنیادین باشد، در حال تبدیل شدن به یک عادت  است. این رویکرد، نه تنها به تولید داخلی آسیب می‌زند، بلکه پیامدهای اقتصادی گسترده‌ای را نیز به دنبال دارد.

وی افزود: هر ساله، با نزدیک شدن به فصل گرما، شاهد تکرار سناریوی محدودیت مصرف برق برای صنایع هستیم. صنایعی مانند فولاد و سیمان که نقش کلیدی در تولید و اشتغال کشور دارند، بیشترین ضرر را متحمل می‌شوند. این محدودیت‌ها نه تنها موجب کاهش تولید و افزایش هزینه‌های تولید می‌شوند، بلکه باعث از دست رفتن بازارهای داخلی و خارجی نیز می‌شوند.

عضو هیئت رئیسه انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران افزود: متأسفانه، به نظر می‌رسد آسان‌ترین و در عین حال پرهزینه‌ترین گزینه، یعنی محدودیت و یا قطع برق صنایع، توسط متولیان امور انتخاب می‌شود. این در حالی است که می‌توان با اتخاذ تدابیر و راهکارهای اساسی، نظیر بهبود کارایی مصرف انرژی در صنایع، توسعه زیرساخت‌های انرژی‌های تجدیدپذیر و اصلاح الگوی مصرف، به جبران ناترازی انرژی پرداخت.

دنیانور افزود: لازم است مسئولان در این خصوص قاطعانه ورود کرده و با برنامه‌ریزی دقیق و اتخاذ سیاست‌های کلان، از تکرار این عادت نامیمون جلوگیری نمایند. مدیریت مصرف انرژی نباید به قیمت توقف چرخ‌های تولید و افزایش نرخ بیکاری تمام شود. بلکه باید با هدف حفظ و تقویت تولید و اشتغال، انجام پذیرد.

وی ادامه داد: باید دانست که هنر مدیریت منابع انرژی آن است که بدون فشار به صنعت و اقتصاد، مسئله ناترازی مدیریت شود. این می‌تواند با مشارکت مردم و فرهنگ‌سازی برای مصرف بهینه، همچنین با سرمایه‌گذاری‌های کلان در جهت توسعه منابع پایدار، صورت پذیرد. بدین ترتیب، می‌توانیم اطمینان حاصل کنیم که تولید و اقتصاد ملی در مسیر رشد و توسعه باقی می‌ماند و ناترازی انرژی به شکلی پایدار و هوشمندانه مدیریت می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه