سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام خبر داد؛

پیش‌بینی اجرای ۲ هزار برنامه هفته دفاع مقدس در ایلام

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام از پیش‌بینی و اجرای حدود ۲ هزار برنامه فرهنگی، اجتماعی و ترویجی همزمان با هفته دفاع مقدس در نقاط مختلف استان خبر داد.

مرغزاری
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، سرهنگ پاسدار علی مرغزاری در نشست اصحاب رسانه اظهار کرد: در راستای گرامیداشت هفته دفاع مقدس، جلسات مختلفی در شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به ریاست استاندار ایلام و دبیری اداره‌کل برگزار و برنامه‌های متنوعی برای این ایام پیش‌بینی شده است.

وی افزود: حدود ۸۹ عنوان برنامه شاخص در سطح استان پیش‌بینی شده که در ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد، محلات و سایر نقاط برگزار می‌شود و در مجموع نزدیک به ۲ هزار برنامه در نقاط مختلف استان اجرا خواهد شد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام با اشاره به برگزاری برنامه‌های یادواره شهدا در شهرستان‌های مختلف، گفت: تلاش شده است برنامه‌های هفته دفاع مقدس محدود به مرکز استان نباشد و در دورترین نقاط استان نیز برنامه‌های فرهنگی و ترویجی برگزار شود.

مرغزاری دیدار و سرکشی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را از دیگر برنامه‌های این هفته عنوان کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی، گروه‌های مردمی و مجموعه‌های مختلف در این برنامه مشارکت خواهند داشت و از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تجلیل و سرکشی می‌شود.

وی ادامه داد: نواختن زنگ ایثار و مقاومت در مدارس از دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس است که با حضور پیشکسوتان دفاع مقدس برگزار خواهد شد تا نسل جوان بیش از پیش با فرهنگ ایثار، مقاومت و حماسه‌های دوران دفاع مقدس آشنا شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام بازدید دانش‌آموزان و دانشجویان از موزه دفاع مقدس، بازدید از یادمان‌های دفاع مقدس و شهدای گمنام، برگزاری برنامه‌های فرهنگی، مسابقات ورزشی، پیاده‌روی، سخنرانی فرماندهان نظامی در نمازهای جمعه و برگزاری کارگاه‌های فرهنگی و هنری را از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده عنوان کرد.

مرغزاری همچنین از برگزاری ویژه‌برنامه بزرگداشت شهدای جبهه مقاومت و شهید سیدحسن نصرالله خبر داد و گفت: برنامه‌های مختلفی در حوزه فضای مجازی، کتاب و ترویج فرهنگ دفاع مقدس نیز در این ایام اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به مأموریت این اداره‌کل در حوزه چاپ و نشر آثار دفاع مقدس، اظهار کرد: سالانه چاپ ۶۰ عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس در استان در دستور کار قرار دارد و امسال نیز تعدادی از آثار آماده شده و به مرحله چاپ خواهد رسید.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام بر ضرورت توجه بیشتر به تولید آثار سینمایی و هنری درباره ظرفیت‌های دفاع مقدس استان تأکید کرد و افزود: ایلام در دوران دفاع مقدس سوژه‌های بسیار ارزشمندی برای تولید فیلم و سریال دارد و در شهرستان‌های مختلف استان ظرفیت‌های فراوانی در این زمینه وجود دارد.

مرغزاری ادامه داد: در دهلران و مهران و دیگر شهرستان‌های استان، موضوعات و شخصیت‌های مختلفی وجود دارند که می‌توان از آنها برای تولید آثار سینمایی و تلویزیونی استفاده کرد و در این زمینه نیازمند همکاری هنرمندان، فیلمسازان و دستگاه‌های مرتبط هستیم.

وی همچنین از فعالیت‌های پژوهشی در حوزه دفاع مقدس و مقاومت خبر داد و گفت: در دانشگاه‌ها و مدارس، برنامه‌هایی در زمینه آشنایی با معارف دفاع مقدس و درس آمادگی دفاعی دنبال می‌شود و مجموعه‌ای از پژوهش‌ها و منابع مرتبط با تاریخ و معارف دفاع مقدس استان نیز گردآوری و برای استفاده در این حوزه ارسال شده است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام با اشاره به نقش زنان و روحانیون در دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: برنامه‌هایی برای تبیین و معرفی نقش زنان و روحانیون در دفاع مقدس در شهرستان‌های مختلف استان پیش‌بینی شده است و تلاش می‌شود از ظرفیت‌های موجود برای انتقال این میراث ارزشمند به نسل‌های آینده استفاده شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه