سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام:

تشدید نظارت بر بازار اربعین در ایلام/ ۱۱ پرونده تخلف تشکیل شد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام از تشدید نظارت بر بازار همزمان با ایام اربعین خبر داد و گفت: علاوه بر اجرای گشت‌های مشترک بازرسی و تشکیل ۱۱ پرونده تخلف صنفی، ۲۲۰ غرفه نیز برای ساماندهی دست‌فروشان در مرز بین‌المللی مهران پیش‌بینی شده است.

محمدرحیمی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، رضا محمدرحیمی اظهار کرد: در گشت مشترک قرارگاه عملیاتی نظارت بر بازار استان که با حضور نمایندگان اداره‌کل صمت، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف برگزار شد، ۱۳ واحد صنفی فعال در حوزه تعمیرات لوازم الکترونیکی مورد بازرسی قرار گرفت که برای ۱۱ واحد به دلیل عدم درج قیمت، پرونده تخلف تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

وی با تأکید بر استمرار نظارت‌های میدانی افزود: درج قیمت کالا و خدمات از مهم‌ترین الزامات قانونی واحدهای صنفی است و با هرگونه تخلف در این زمینه مطابق مقررات برخورد خواهد شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام همچنین از اجرای طرح ساماندهی دست‌فروشان در مرز مهران خبر داد و گفت: این طرح با هدف ایجاد نظم، تسهیل خدمات‌رسانی به زائران و نظارت مؤثر بر فعالیت‌های صنفی از ابتدای مردادماه آغاز شده و تا پایان مراسم اربعین ادامه خواهد داشت.

محمدرحیمی افزود: غرفه‌های دست‌فروشان در مسیر میدان اربعین تا ورودی پایانه شهید سلیمانی مستقر شده‌اند و در مجموع ۲۲۰ غرفه برای این منظور پیش‌بینی شده که تاکنون بیش از ۱۵۰ غرفه فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و با افزایش تردد زائران، سایر غرفه‌ها نیز وارد مدار خدمات‌رسانی خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی دست‌فروشان علاوه بر ایجاد نظم و زیبایی در مسیر تردد زائران، امکان نظارت بهتر بر عرضه کالا و خدمات و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به زائران اربعین را فراهم می‌کند.

مدیرکل صمت استان ایلام از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، مراتب را از طریق سامانه ۱۲۴ گزارش کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن رسیدگی لازم انجام شود.در صورت تمایل، می‌توانم این خبر را در سبک خبرگزاری‌های مهر، ایرنا یا فارس نیز بازنویسی کنم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه