سرخط خبرها
  • آب پاکی روی دست اهالی دارو: خبری از پول نیست
  • قرار شبانه مردم رامیان به صدوپنجاهمین شب رسید
  • هشدار قرارگاه خاتم به ترامپ درباره تبعات استفاده از دارایی‌های ایران
  • سردار موسوی: قدرت موشکی میراث شهیدان و فریاد ملت ایران است
  • وزیر ارتباطات: کرمانشاه می‌تواند به قطب اقتصاد دیجیتال منطقه تبدیل شود
  • کریمیان: سپاهان همیشه جزو مدعیان قهرمانی است
  • غریب آبادی: ایران مسیر جنوبی تنگه هرمز را حتی برای یک ساعت به رسمیت نمی‌شناسد
  • گوشت برزیلی در خود برزیل ارزان شد در ایران نه
  • حدود ۵ هزار دانشجو توانخواه در کشور وجود دارد
  • برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع در ۱۹ شهرستان منتخب آغاز شد
  • ۳۳۶ نفر به دلیل غرق شدگی جان خود را از دست دادند
  • اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان یارانه خرید تجهیزات آزمایشگاهی به دانشگاه‌ها
  • فعالیت ۱۱۸ بیمارستان در مرزهای شش گانه اربعین
  • اورژانس کشور: ضرورت مصرف غذای سبک در اربعین
  • تیم میکس تپانچه بادی ایران طلایی شد
  • قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌‌ نشین
  • خرید گندم از مرز ۷ میلیون تن عبور کرد
  • مرضیه برومند دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان شد
  • تخم مرغ گرانتر می شود
  • اعلام رسمی اشتباه ممبینی در معرفی گل‌گهر از سوی فدراسیون فوتبال

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام خبر داد؛

افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات در پایانه شهید رئیسی (برکت) مهران همزمان با اربعین حسینی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام از افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در پایانه شهید رئیسی (برکت) شهرستان مهران با حضور استاندار ایلام و جمعی از مسئولان خبر داد.

میراث
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، فرزاد شریفی با اعلام این خبر اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن ایام اربعین حسینی، نمایشگاه صنایع‌دستی در پایانه شهید رئیسی (برکت) شهرستان مهران با حضور استاندار ایلام و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام افزود: در این نمایشگاه، هنرمندان و صنعتگران استان آثار و تولیدات بومی خود را در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی و سوغات محلی به زائران داخلی و خارجی عرضه می‌کنند تا ضمن معرفی فرهنگ و هنر اصیل ایلام، زمینه حمایت از تولیدکنندگان و رونق اقتصاد صنایع‌دستی نیز فراهم شود.

شریفی ادامه داد: استاندار ایلام پس از افتتاح نمایشگاه، از غرفه‌های مختلف بازدید کرد و در گفت‌وگو با صنعتگران و هنرمندان حاضر، از نزدیک در جریان روند فعالیت، ظرفیت‌ها، مسائل و مطالبات آنان قرار گرفت و بر حمایت از تولیدات بومی، توسعه بازار فروش صنایع‌دستی و تقویت حضور هنرمندان استان در رویدادهای ملی و مذهبی تأکید کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام با بیان اینکه مرز مهران در ایام اربعین بهترین فرصت برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و گردشگری استان است، تصریح کرد: اداره‌کل میراث‌فرهنگی با برپایی نمایشگاه‌های صنایع‌دستی در مسیر تردد زائران، تلاش دارد جلوه‌ای از هنر، هویت و فرهنگ مردم ایلام را به نمایش بگذارد و ضمن حمایت از هنرمندان، زمینه آشنایی هرچه بیشتر زائران با توانمندی‌های استان را فراهم کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه