سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام:

رسانه‌های اربعین باید راوی معرفت و مروج زیبایی‌های مهران باشند

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام با تأکید بر اینکه همه خدمات اربعین مقدمه‌ای برای یک کار بزرگ فرهنگی است، گفت: رسالت رسانه‌ها در اربعین تنها اطلاع‌رسانی نیست، بلکه باید روایتگر معرفت، مطالبه‌گر توسعه استان و بازتاب‌دهنده جلوه‌های ایثار، مهمان‌نوازی و همدلی مردم ایلام باشند.

کریمی تبار
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، حجت‌الاسلام والمسلمین الله‌نور کریمی‌تبار، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام، در آیین افتتاح قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرز مهران، با قدردانی از حضور گسترده خبرنگاران، اظهار کرد: حضور بیش از ۲۰۰ خبرنگار در این قرارگاه نشان‌دهنده جایگاه مهم رسانه در خدمت‌رسانی به زائران اربعین است.

وی در ادامه افزود: همه خدماتی که در اربعین از جمله اسکان، تغذیه، حمل‌ونقل و درمان ارائه می‌شود، مقدمه‌ای برای تحقق هدف اصلی یعنی ارتقای معرفت و فرهنگ حسینی است و خوشبختانه امروز این مطالبه فرهنگی با راه‌اندازی قرارگاه رسانه‌ای بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.

امام جمعه ایلام رسانه را پل ارتباطی میان مردم و مسئولان دانست و گفت: خبرنگاران در میدان حضور دارند و می‌توانند مطالبات، پیشنهادها و انتقادهای زائران را به مسئولان منتقل کنند و نقش مؤثری در بهبود خدمات ایفا کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان همچنین بر ضرورت برجسته‌سازی ظرفیت‌ها و نقاط قوت ایلام تأکید کرد و افزود: نباید ضعف‌های جزئی، خدمات گسترده و تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه خادمان اربعین را تحت‌الشعاع قرار دهد، رسانه‌ها باید در کنار نقد منصفانه، زیبایی‌های این سفر معنوی، فرهنگ مهمان‌نوازی مردم ایلام، روحیه ایثار و همدلی و خدماتی که به زائران ارائه می‌شود را به تصویر بکشند.

وی با اشاره به آثار اجتماعی و فرهنگی اربعین گفت: این رویداد بزرگ زمینه‌ساز تقویت پیوندهای انسانی، همبستگی ملی و معرفی فرهنگ اصیل مردم ایلام شده است و رسانه‌ها می‌توانند این دستاوردها را به خوبی برای افکار عمومی روایت کنند.

کریمی‌تبار در پایان با تأکید بر نقش رسانه در ایجاد آرامش و امید در جامعه، تصریح کرد: امروز رسانه‌ها در خط مقدم جنگ روایت‌ها قرار دارند و باید با روایت صحیح واقعیت‌ها، تقویت امید، حفظ وحدت و دفاع از منافع ملی، نقش خود را در مهندسی افکار عمومی و خنثی‌سازی فضاسازی‌های دشمنان به بهترین شکل ایفا کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه