سرخط خبرها
  • تشییع پیکر سه سرباز شهید پادگان بمپور در رفسنجان
  • نامه نمایندگان به مسئولان برای برخورد قاطع با عاملان جنایت علیه کشور
  • شمار مصدومان حملات هوایی آمریکا به ۵۱۷ نفر رسید
  • پلیس راهور فراجا: تمام مسیرهای آسیب‌دیدهٔ هرمزگان بازگشایی شد
  • شرکت راه آهن: پیش‌فروش بلیت قطارهای اربعین آغاز شد
  • فروش اجباری بلیت دوطرفۀ سفر هوایی اربعین ممنوع است
  • ایران در طول آتش بس ۶ میلیارد دلار نفت فروخت
  • نیروهای مسلح یمن فردا بیانیه مهم صادر می‌کنند
  • سناتور آمریکایی: صدها سرباز مجروح وخیم در جنگ علیه ایران داریم
  • یک هفته تا آغاز رسمی فعالیت موکب‌های اربعین
  • قلعه‌نویی به فردوسی‌پور در مورد جنگ کنایه زد
  • نیروگاه برق کویت دوباره آتش گرفت
  • آب شیرین‌کن بونجی جاسک از امشب وارد مدار می‌شود
  • شکار پهپاد جاسوسی در جنوب کشور
  • خاموشی‌های برق به‌تدریج کاهش می‌یابد
  • سازمان غذا و دارو: شیرهای کارخانه‌ ای مواد نگهدارنده ندارند
  • بخشدار ویژه خارگ: شایعه تخلیه جزیره کذب محض است
  • اسحاقی: دولت در جنگ با قیمت دارو شکست خورده است
  • مذاکره پرسپولیس با بازیکن پیشین بارسلونا
  • غریب‌آبادی: پیگیری خسارت‌های جنگ‌ها در حال انجام است

سرپرست ورزش و جوانان استان ایلام:

درخشش تکواندوکاران ایلامی در رقابت‌های منطقه ۴؛ پسران قهرمان شدند، بانوان کاپ اخلاق را کسب کردند

سرپرست ورزش و جوانان استان ایلام با تبریک موفقیت تیم‌های تکواندوی استان در رقابت‌های منطقه ۴ کشور، از کسب عنوان قهرمانی تیم پسران با ۹ مدال و درخشش تیم بانوان با کسب ۶ مدال و کاپ اخلاق خبر داد و بر حمایت از توسعه این رشته المپیکی تأکید کرد.

تکواندو

جلال رستمی، سرپرست ورزش و جوانان استان ایلام، در گفت‌وگو با خبرگزاری موج با اشاره به افتخارآفرینی تکواندوکاران استان در مسابقات قهرمانی منطقه ۴ کشور که به میزبانی استان لرستان برگزار شد، اظهار کرد: تیم نونهالان پسر ایلام در رقابت‌هایی با حضور استان‌های ایلام، لرستان، همدان، کرمانشاه و خوزستان که از قطب‌های قدرتمند تکواندوی کشور به شمار می‌روند، با اقتدار عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.

وی افزود: تیم ایلام در این مسابقات موفق به کسب ۹ مدال شامل پنج مدال طلا، دو مدال نقره و دو مدال برنز شد و جایگاه نخست رقابت‌ها را به دست آورد.

رستمی با تبریک این موفقیت به جامعه ورزش استان، به‌ویژه خانواده بزرگ تکواندو، گفت: این قهرمانی با تلاش ورزشکاران، کادر فنی و سرپرستی هیأت تکواندو استان علی الفتی حاصل شد، همچنین در پایان رقابت‌های بخش پسران، سجاد درویشی عنوان بهترین مربی و محمدطاها درویشی عنوان فنی‌ترین بازیکن مسابقات را به خود اختصاص دادند.

سرپرست ورزش و جوانان استان ایلام درباره عملکرد تیم بانوان نیز اظهار داشت: رقابت‌های بخش بانوان نیز به میزبانی استان لرستان برگزار شد و تیم ایلام با کسب یک مدال طلا، سه مدال نقره و دو مدال برنز، در مجموع شش مدال به دست آورد و در عین شایستگی در جایگاه چهارم قرار گرفت.

وی ادامه داد: تیم بانوان استان همچنین با نمایش روحیه جوانمردی و اخلاق‌مداری، موفق به کسب کاپ اخلاق این رقابت‌ها شد که افتخاری ارزشمند برای ورزش استان است.

رستمی با تأکید بر اهمیت توسعه رشته‌های المپیکی خاطرنشان کرد: حمایت از رشته تکواندو یکی از برنامه‌های اصلی اداره کل ورزش و جوانان استان ایلام است و امیدواریم با همکاری و حمایت فدراسیون تکواندو به ریاست هادی ساعی و اجرای برنامه‌ریزی‌های راهبردی، در سال‌های آینده شاهد موفقیت‌های بیشتری از تکواندوکاران استان ایلام در بخش آقایان و بانوان در میادین ملی و بین‌المللی باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه