نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام:

دشمن در برابر اراده ملت ایران ناتوان مانده است

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام، با اشاره به آیات سوره انفال و امدادهای الهی در جنگ بدر گفت: همان‌گونه که خداوند در بدر مؤمنان را یاری کرد، امروز نیز با ایجاد آرامش، وحدت و تقویت روحیه مردم و رزمندگان، نصرت الهی شامل حال ملت ایران شده و دشمنان را دچار ضعف و هراس کرده است.

کریمی تبار
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، حجت‌الاسلام والمسلمین اله‌نور کریمی‌تبار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در خطبه‌های این هفته با اشاره به آیات سوره انفال و نصرت‌های غیبی خداوند در جنگ بدر، گفت: خداوند دعای مسلمانان را پذیرفت و همان فرشته‌هایی که در بدر به کمک مؤمنان آمدند، امروز نیز پشتیبان رزمندگان ما هستند. ما فرشته‌ها را نمی‌بینیم، اما آثارش را در اطمینان‌خاطر، شجاعت و وحدت مردم مشاهده می‌کنیم.

وی با بیان اینکه پیروزی فقط از جانب خداست نه به موشک و بمب‌افکن دشمن، افزود: خداوند در این نبرد با ماست و قطعاً به عزت الهی پیروز میدان خواهیم بود. همان طور که در جنگ بدر، باران را برای تثبیت قدم‌ها، طهارت و آرامش رزمندگان نازل کرد، امروز نیز بارندگی‌های اخیر پاسخ الهی به طعنه دشمنان درباره کمبود آب بود که موجب رونق کشاورزی و اطمینان‌خاطر مردم شد.

امام جمعه ایلام با اشاره به محدودیت ایجاد شده برای پهپادهای دشمن به واسطه ابر و باران، ادامه داد: برخی می‌گویند شاید باران مصنوعی بوده، اما متخصصان ما تأکید کردند دانش بشر هنوز به دستکاری آبوهوا در چنین مقیاسی نرسیده است. این همان نصرت الهی است.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار در بخش دیگری از سخنان خود به تضعیف روحیه دشمن اشاره و خاطرنشان کرد: خداوند در دل آمریکایی‌ها رعب انداخته است. پیشرفته‌ترین ناوهای آمریکا پیش از رسیدن به تیررس ما، توسط خود سربازانشان آتش زده شد. آمریکا با تمام هیمنه حمله کرد اما نه تنها هیچ غلطی نکرد، بلکه برای باز کردن تنگه هرمز از جهان کمک خواست.

وی تصریح کرد: سفر اخیر رئیس‌جمهور آمریکا به چین برای درخواست توقف خرید نفت از ایران، به تحقیر کامل او انجامید و چینی‌ها اعلام کردند نفت می‌خرند. اینها همه امدادهای غیبی خداوند است.

امام جمعه ایلام در اظهاراتی صریح خطاب به کشور امارات اظهار داشت: شما مسلمان و همسایه ما هستید، اما به جای کمک یا بی‌تفاوتی، فرامین صهیونیست‌ها را اجرا می‌کنید؛ مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست! ما پایگاه‌های آمریکا را در خاک شما زدیم و به خاک افتادید. اگر بخواهید منافع ما را به خطر بیندازید، شما را به عصر حجر بازمی‌گردانیم.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار ضمن تقدیر از قوه قضاییه به دلیل آغاز اعدام جاسوسان و مصادره اموال نامشروع آنان، اضافه کرد: این کار دیر شروع شد، اما جای تقدیر دارد. امیدواریم تسریع شود و همه خائنان خدمتکار دشمن به مجازات عدل اسلامی برسند و اموالشان به بیت‌المال برگردد.

وی با تأکید بر لزوم ایمان مسئولان به وعده‌های الهی، بیان کرد: امروز در حال دریافت پاداش مجاهدت‌های مردم هستیم؛ حزب‌الله لبنان با پهپادهای انتحاری، صهیونیست‌ها را به کابوس انداخته و عربستان نیز اجازه استفاده از پایگاه‌هایش را به آمریکا نداد. ما باید با قدرت جنگ را ادامه دهیم تا دشمن در برابر ولی‌فقیه تسلیم شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه