سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

مدیرکل هواشناسی استان ایلام خبر داد؛

کاهش محسوس دما در ایلام

مدیرکل هواشناسی ایلام از آغاز یک دوره سرمای شدید در استان خبر داد و گفت: از روز جمعه تا دوشنبه، دمای هوا بین ۴ تا ۶ درجه سانتی‌گراد کاهش خواهد یافت.

هواشناسی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، احسان احمدی‌نژاد، مدیرکل هواشناسی استان ایلام،  با تشریح جزئیات ورود یک سامانه سرمایی جدید به منطقه، اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های این اداره، از روز جمعه (فردا) تا پایان روز دوشنبه، نوسان قابل توجهی در دما رخ خواهد داد و شاهد افت ۴ تا ۶ درجه‌ای نسبت به میانگین هفته جاری خواهیم بود.

وی در ادامه افزود: مناطق کوهستانی و سردسیر استان با شرایط سخت‌تری مواجه خواهند شد؛ به طوری که دمای شبانه در این نواحی به زیر صفر و بین ۲ تا ۴ درجه سانتی‌گراد گزارش خواهد شد که این میزان از حد نرمال فصلی نیز پایین‌تر است.

نکته قابل توجه این است که این موج سرما، برخلاف انتظار، با بارش همراه نخواهد بود. اما به دلیل رطوبت نسبی موجود در هوا و افت شدید دما، احتمال وقوع یخبندان ضعیف در ساعات اولیه صبح وجود دارد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه در پی این شرایط جوی، هشداری جدی متوجه بخش کشاورزی استان خواهد بود، گفت: از کشاورزان درخواست می شود تا با توجه به کاهش دما و پدیده یخبندان، تدابیر پیشگیرانه‌ای برای محافظت از محصولات حساس در برابر سرمازدگی اتخاذ کنند.

وی گفت: علاوه بر سرمای هوا، روزهای جمعه و شنبه با پدیده‌های غالب دیگری همچون وزش باد نسبتاً شدید تا شدید نیز همراه خواهد بود. این شرایط می‌تواند در پیوند با کانون‌های تشکیل ریزگرد در کشور همسایه (عراق)، احتمال نفوذ توده گرد و غبار به آسمان استان ایلام را افزایش دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه