English

کارشناس هواشناسی استان ایلام:

دمای شبانه ایلام به محدوده صفر درجه می‌رسد

کارشناس هواشناسی استان ایلام گفت: با نفوذ سامانه‌ سرد به استان، دمای هوای شبانه طی هفته جاری روند کاهشی دارد و در نواحی سردسیری به محدوده صفر درجه سانتیگراد خواهد رسید.

هوای برفی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، ساسان رستمی کارشناس هواشناسی ایلام  با اشاره به وضعیت جوی استان گفت: امروز شنبه ۲۲ آذرماه، با نفوذ یک سامانه نسبتا سرد، استان ناپایدار خواهد بود و در برخی ساعات به ویژه در نیمه شمالی و شرقی، بارش باران، رعد و برق و وزش باد و در ارتفاعات بارش پراکنده برف پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: این سامانه قدرت بارشی بالا و توزیع گسترده ندارد، اما در صورت تقویت نقطه‌ای، خطراتی مانند لغزندگی جاده‌ها، مه گرفتگی و کاهش دید به ویژه در محورهای مواصلاتی و گردنه‌ها وجود دارد و لازم است توصیه‌های ایمنی رعایت شود.

کارشناس هواشناسی استان ادامه داد: دمای هوا به ویژه در ساعات شبانه طی هفته جاری کاهش می‌یابد و در نواحی سردسیری به محدوده صفر درجه سانتیگراد خواهد رسید.

رستمی خاطرنشان کرد: کمینه دمای صبح امروز در ارکواز ملکشاهی با ۴.۳ درجه سانتی‌گراد ثبت شده است.

وی با تاکید بر رعایت نکات ایمنی تصریح کرد: تمام شهروندان، به ویژه رانندگان در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، مراقب لغزندگی جاده‌ها و کاهش دید باشند و در ساعات بارش شدید از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه