English

فرماندار ایلام عنوان کرد؛

آموزش، کلید ارتقای کیفیت نان در نانوایی‌ها

فرماندار ایلام از وجود چالش‌های جدی در کیفیت نان خبر داد و اعلام کرد که آموزش تخصصی نان‌پزان و بهره‌گیری از تجربه استان‌های دیگر، راهبرد اصلی برای ارتقای کیفیت نان در این شهرستان خواهد بود.

اکبری

 اکبری فرماندار ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج ایلام اظهار داشت: در حال حاضر ۲۵۰ نانوایی در سطح شهر ایلام با استفاده از آرد یارانه‌ای به مردم خدمات ارائه می‌دهند و از نظر کمیت مشکلی وجود ندارد.

وی افزود: هرچند سرانه مصرف آرد در شهرستان ایلام بالاتر از نرم کشوری است که این امر ناشی از مصرف بیشتر نان در میان مردم ایلام نسبت به میانگین کشوری می‌باشد، اما از نظر کیفیت نان با مشکلاتی مواجه هستیم.  

فرماندار ایلام ور ادامه گفت: برخی نانوایان معتقدند قیمت فعلی نان با هزینه‌های تولید همخوانی ندارد، همچنین، نبود آموزش‌های تخصصی برای بخشی از نان‌پزان باعث شده است که نان بی‌کیفیت به دست مشتری برسد و این موضوع حق مردم را تضییع می‌کند.  

اکبری ادامه داد: از زمان آغاز مسئولیت، تاکنون پنج جلسه با نانوایان برگزار کرده‌ایم و یک دوره آموزشی نیز با همکاری خود صنف نانوایان اجرا شد تا افراد باتجربه، آموزش‌های لازم را به نان‌پزان کم‌تجربه منتقل کنند، هرچند کیفیت نان تا حدی بهبود یافته است، اما این اقدامات کافی نیست.

وی با تأکید بر استفاده از تجارب سایر استان‌ها و شهرستان‌ها گفت: در نظر داریم آموزش‌دهندگان خبره و آشنا به این حرفه را دعوت کنیم تا با همکاری صنوف مختلف از جمله سنگکی، بربری، لواش و سایر انواع نان، دوره‌های آموزشی برگزار شود.

به گفته وی، هدف این است که نان‌پزان کم‌تجربه با بهره‌گیری از تجربه استادکاران برجسته، مهارت‌های لازم را کسب کنند تا کیفیت نان، هم‌پای انتظار و حق مردم ایلام ارتقا یابد.

اکبری در پایان خاطرنشان کرد: امید است با این اقدامات شاهد ارتقای کیفیت نان به عنوان یکی از مطالبات مردمی در ایلام باشیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه