English

کارشناس هواشناسی استان ایلام خبرداد؛

پایداری جو در ایلام تا ۱۰ روز آینده

کارشناس هواشناسی استان ایلام اعلام کرد: تا پایان هفته جاری و حدود ۱۰ روز آینده بارندگی در سطح استان پیش‌بینی نمی‌شود و کاهش سه تا چهار درجه‌ای دما از دوشنبه در مناطق شمالی محسوس خواهد بود.

هواشناسی مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، احسان احمدی‌نژاد  اظهار کرد: بر اساس بررسی الگوهای پیش‌یابی هواشناسی، جو استان ایلام تا پایان هفته جاری پایدار خواهد بود و در حدود ۱۰ روز آینده نیز بارندگی در سطح استان پیش‌بینی نمی‌شود.

کارشناس هواشناسی استان ایلام افزود: دمای هوا طی روزهای اخیر در برخی نواحی استان افزایش سه تا چهار درجه‌ای داشته است، اما از روز دوشنبه و سه‌شنبه، به‌ویژه در مناطق شمالی استان، کاهش دما در حدود سه تا چهار درجه مورد انتظار است.

وی عنوان کرد: این کاهش دما بیشتر در ساعات روز محسوس خواهد بود و از شدت گرمای روزانه کاسته می‌شود، اما تغییرات قابل توجهی در دمای شبانه پیش‌بینی نمی‌شود.

احمدی نژاد ادامه داد: در نواحی سردسیر همچنان هوای نسبتاً سرد ادامه خواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه