English

نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام عنوان کرد؛

ایمان و عدالت، راه عبور جامعه از بحران‌ها

نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام در خطبه‌های نماز جمعه ایلام با اشاره به آیه‌ای از سوره اعراف، ایمان و تقوا را عامل گشایش برکات آسمان و زمین دانست و تأکید کرد اصلاح رفتار فردی و اجتماعی و اجرای عدالت، زمینه‌ساز رونق اقتصادی و نزول نعمت‌های الهی خواهد بود.

کریمی تبار
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، حجت الاسلام الله نور کریمی تبار در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به ادعای رئیس‌جمهور آمریکا درباره هدایت حمله به مراکز هسته‌ای ایران، تأکید کرد: این اقدام جنایتکارانه باید در دادگاه‌های بین‌المللی پیگیری و خسارات وارده به ملت ایران جبران شود.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های وزیر امور خارجه در دفاع از حقوق ملت ایران در مجامع جهانی، خواستار استمرار پیگیری‌ها تا مجازات عاملان جنایت علیه دانشمندان و فرماندهان کشور شد.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار همچنین رفتار دوگانه آمریکا در موضوع مبارزه با تروریسم را مورد انتقاد قرار داد و گفت: همان کسانی که روزی برای سرکرده داعش جایزه تعیین کرده بودند، امروز به دلیل منافع سیاسی و اقتصادی، همان فرد را مورد تکریم قرار داده و به دیدار رسمی با رئیس‌جمهور آمریکا دعوت می‌کنند.

وی افزود: این رفتار نشان می‌دهد معیار نظام استکبار جهانی تنها منافع سیاسی و اقتصادی است و نه ارزش‌های انسانی.

امام جمعه ایلام با اشاره به جنایات جولانی علیه مردم سوریه و واگذاری سرزمین این کشور به رژیم اشغالگر اسرائیل، خاطرنشان کرد: در حالی که هیچ واکنشی نسبت به این اقدامات دیده نشد، امروز همان فرد با استقبال ویژه در کاخ سفید مواجه شده است.

امام جمعه ایلام با اشاره به آیه‌ای از سوره اعراف، ایمان و تقوا را عامل گشایش درهای برکات آسمان و زمین دانست و تأکید کرد که اصلاح رفتار فردی و اجتماعی در بُعد معنوی تأثیر مستقیم بر نعمت‌های مادی از جمله بارش باران دارد.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار با بیان اینکه ساختار اجتماعی و فرهنگی کشور نیازمند اصلاح و بازگشت به ارزش‌های الهی است، گفت: جامعه‌ای که بندگی خداوند را سرلوحه خود قرار دهد، توان عبور از بحران‌ها را خواهد داشت و به برکت الهی دست می‌یابد.

وی رعایت انصاف و صداقت در معاملات، گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و تقویت عدالت اجتماعی را از عوامل رونق اقتصادی و نزول نعمت‌های طبیعی برشمرد و افزود: دعای باران زمانی مستجاب می‌شود که مردم پیش از آن رفتار خود را اصلاح کرده باشند.

خطیب نماز جمعه ایلام عدالت را پایه اصلی جامعه اسلامی معرفی و خاطرنشان کرد: اجرای عادلانه قوانین قضائی، حمایت از مظلومان، خدمت صادقانه مدیران به مردم و تحقق عدالت اقتصادی از طریق پرداخت خمس، زکات و حقوق محرومان، زمینه‌ساز رشد جامعه و نزول برکات الهی خواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه