سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام:

سرگروه‌های آموزشی نوک پیکان اثربخشی در نظام تعلیم و تربیت هستند

نشست تخصصی سرگروه‌های آموزشی استان با حضور ایرج زینی‌وند مدیرکل آموزش و پرورش و شریفی معاون آموزش متوسطه، در سالن جلسات شهید سلیمانی مجتمع امور تربیتی برگزار شد.

نشست.
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، زینی‌وند در جمع سرگروه‌های آموزشی، با تأکید بر نقش حیاتی، استراتژی و تحول آفرین سر گروه‌ها در تحول نظام تعلیم و تربیت گفت: سرگروه‌های آموزشی نوک پیکان اثربخشی در آموزش و پرورش‌اند و توسعه حرفه‌ای معلمان، ارتقاء کیفیت آموزشی، و پیگیری تخصصی چالش‌ها، از وظایف کلیدی شماست.

وی با اشاره به ضرورت تعامل و هم‌افزایی سر گروه های آموزشی افزود: کیفیت‌بخشی زمانی تحقق می‌یابد که شما با روحیه تعاملی در کنار ما باشید.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش اجزا و بخش‌های درهم‌تنیده‌ای دارد که باید با نگاه جامع و تخصصی به همه اجزای آن توجه شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین از اجرای طرح‌های توانمندسازی معلمان با نگاه نو و دقت نظر خبر داد و در رابطه با موضوع آسیب های اجتماعی خاطر نشان کرد: در حوزه آسیب‌های اجتماعی، علاوه بر تهیه اطلس جامع، به دنبال بهره‌گیری از نظرات متخصصان و کاهش این آسیب‌ها هستیم.

زینی‌وند با تأکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود برای ارتقاء کیفیت و تجهیزات آموزشی، از سرگروه‌ها خواست در مسیر ، تخصص‌گرایی و حمایت از ارتقا حرفه ای  معلمان، نقش فعال‌تری ایفا کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع بازنشستگی همکاران اشاره کرد و گفت: افزایش ورود دانش‌آموزان ایلامی به دانشگاه فرهنگیان، یکی از نتایج  مهم که رقم خواهد خورد .

اجرای پژوهش های کوچک مقیاس، عملیاتی نمودن پژوهش ها، استفاده از ظرفیت پژوهش سرا ها، بازدید از کلاس های درس در بحث نظارت بالینی،تمرکز بر ارزشیابی مستمر...از جمله  دیگر مواردی بود که مورد اشاره مدیر کل آموزش و پرورش استان قرار گرفت.

گفتنی است؛ در پایان این نشست، چند نفر از سرگروه‌های آموزشی استان به بیان دیدگاه‌ها، پیشنهادات و دغدغه‌های تخصصی خود پرداختند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه