English

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام:

۳ هزار کالای ضروری به خانواده‌های نیازمند اهدا شد

مدیرکل کمیته امداد ایلام گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون بیش از ۳ هزار قلم کالای خانگی ضروری در بین خانواده های مددجو و نیازمند این استان توزیع شده است.

اهدای جهیزیه
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، ناصر مرادی پویانی بیان کرد: این کالاهای خانگی شامل: یخچال، تلویزیون، فرش، جاروبرقی، لباسشویی، کولرهای آبی و گازی و اقلام دیگر بوده که بصورت رایگان در اختیار خانواده های مددجوی نیازمند قرار گرفته اند.

وی افزود: ًارزش این تعداد اقلام خانگی حدود ۲۲ میلیارد تومان بوده که از محل اعتبارات کمیته امداد تأمًین شده است.

مدیرکل کمیته امداد ایلام با بیان اینکه توزیع این اقلام و کالاهای خانگی در بین نیازمندان تا پایان سال ادامه دارد تصریح کرد: این نهاد نیاز خانواده های مددجو به کالاهای خانگی را رصد و اولویت بندی نموده و توزیع این اقلام بر اساس نیازسنجی صورت می گیرد.

مرادی پویانی تصریح کرد: علاوه بر این تعداد کالاهای خانگی، در سال جاری نیز تاکنون برای بیش از ۶۵۰ زوج مددجو کالاهای جهیزیه تأمین شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه