English

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام خبر داد؛

اجرای ۱۰۴ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در جاده‌های ایلام

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام گفت: در نیمه نخست سال جاری، ۱۰۴ کیلومتر از محورهای ارتباطی استان ایلام روکش آسفالت شده است.

آسفالت
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، سید زاهدین چشمه‌خاور اظهار داشت: در این مدت همچنین ۱۸۹ کیلومتر عملیات درزگیری راه‌ها و نزدیک به ۹۲ هزار تُن لکه‌گیری و چاله‌پرکنی در راه‌های اصلی، فرعی و روستایی استان انجام شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های در دست اجرا برای ارتقای ایمنی جاده‌های استان افزود: امسال با هدف افزایش کیفیت و ایمنی شبکه راه‌های استان، ۸۱۱ میلیارد تومان قرارداد در زمینه بهسازی و روکش آسفالت با پیمانکاران منعقد شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام ادامه داد: در حال حاضر عملیات بهسازی و روکش آسفالت در هفت محور استان شامل ایلام–مهران، مهران–ایلام، دهلران–مهران، سرابله–پل سیمره، ایلام–بدره، ایلام–چوار و گنجوان در حال اجرا است.

چشمه‌خاور بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود این پروژه‌ها طی ۱۸ ماه آینده تکمیل و مسیرها زیر بار ترافیک قرار گیرند.

وی تأکید کرد: اجرای طرح‌های بهسازی و نوسازی جاده‌ها علاوه بر کاهش سوانح رانندگی، موجب تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه درون‌استانی و بهبود شرایط ترانزیت و جابه‌جایی بار و مسافر خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام در پایان گفت: جاده‌های ارتباطی شهرستان ایلام به‌عنوان مرکز استان، به‌ویژه در ایام تردد زائران عتبات عالیات و اربعین حسینی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و جزو مسیرهای پرترافیک استان محسوب می‌شود. این موضوع ضرورت بهسازی و نگهداری مستمر این مسیرها را دوچندان کرد است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه