English

سرمربی تیم فوتبال بانوان پالایش گاز ایلام:

تیم فوتبال بانوان پالایش گاز در خانه ملوان بندر انزلی را متوقف کرد

سرمربی تیم فوتبال بانوان پالایش گاز ایلام گفت: این تیم در هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر میزبان ملوان بندر انزلی بود و در نهایت با نتیجه تساوی به پایان رسید.

پالایش-گاز-4
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، ندا عزیزپور اظهار داشت: در ادامه رقابت‌های هفته پنجم لیگ برتر فوتبال بانوان، تیم پالایش گاز ایلام عصر روز جمعه در ورزشگاه تختی ایلام به مصاف ملوان بندر انزلی رفت.

وی افزود: تیم پالایش پس از دریافت گل از حریف، با به ثمر رساندن گل تساوی بخش توسط سارا ظهرابی نیا، نتیجه را جبران کردند و یک امتیاز باارزش را از آن خود ساختند.

سرمربی تیم فوتبال بانوان پالایش گاز ایلام ادامه داد: اگرچه این تیم در نیمه دوم با بازی هجومی خود فرصت‌های متعددی برای به دست آوردن پیروزی ایجاد کرد، اما نتوانست از این فرصتها بهره برداری لازم را به عمل آورد.

عزیزپور، با اشاره به عملکرد تیم گفت: بازیکنان ما در این مسابقه شایسته پیروزی بودند، اما تصمیم های داوری در نتیجه نهایی تاثیرگذار بود.

وی تصریح کرد: با این تساوی، تیم فوتبال پالایش گاز ایلام در پنج بازی ابتدایی خود به ۸ امتیاز دست یافت و در رده پنجم جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال بانوان کشور قرار گرفت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه