سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

رییس جدید دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان ایلام:

دانشگاه علمی‌کاربردی ایلام نیازمند حمایت مسئولان و مراکز صنعتی است

در آیین تکریم و معارفه رؤسای پیشین و جدید دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان ایلام، محمدرضا شیرخانی به‌عنوان رئیس جدید این دانشگاه معرفی شد.

احمدی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، شیرخانی رییس دانشگاه جامع علمی، کاربردی استان ایلام در این مراسم گفت: دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور که ۱۸ مهرماه سالروز تأسیس آن است، با رسالت تربیت نیروی متخصص در حوزه‌های مختلف، نقش مهمی در توسعه آموزش‌های نسل سوم و تربیت نیروهای کارآفرین دارد.

وی افزود: این دانشگاه با تمرکز بر زیست‌بوم اشتغال کشور، نیازمند حمایت مسئولان استانی و همکاری مراکز صنعتی برای تحقق اهداف خود است.

شیرخانی با اشاره به جایگاه مناسب مراکز علمی‌کاربردی استان ایلام در رقابت با دیگر دانشگاه‌ها، گفت: این مراکز ظرفیت‌های قابل توجهی دارند و می‌توانند نقش مؤثری در توسعه آموزش‌های مهارتی ایفا کنند.

وی در ادامه اظهار داشت: برنامه‌هایی در راستای محورهای ده‌گانه دانشگاه در دستور کار قرار دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به ساماندهی مراکز آموزشی، مدیریت هوشمند منابع، کاربردی‌سازی دانش و دستاوردهای پژوهشی اشاره کرد.

 

افزایش دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان

احمدی رییس پیشین دانشگاه علمی کاربردی استان ایلام نیز در این مراسم اظهار داشت: در نگاه اسلام، مسئولیت‌ها نوعی امانت هستند و فرد مسئول باید پاسخگو باشد.

وی گفت: در آغاز دوره مدیریتی‌ام، دانشگاه تحت تأثیر سیاست‌های گذشته در مسیر تضعیف قرار داشت که با تغییر رویکردها، اقدامات مؤثری برای احیای جایگاه دانشگاه انجام گرفت.

وی افزود: در طول بیش از سه سال گذشته، تلاش شد تا دانشگاه به جایگاه واقعی خود بازگردد، معرفی دانشگاه در سطح شهرستان‌ها، کسب عنوان دستگاه برتر در جشنواره شهید رجایی، اجرای ۳۲ دوره آموزش کوتاه‌مدت، حمایت از فارغ‌التحصیلان از طریق وام‌های خوداشتغالی، برگزاری تورهای فناوری و انعقاد تفاهم‌نامه‌های متعدد از جمله این اقدامات بوده‌اند.

 احمدی همچنین گفت: با وجود این تلاش‌ها، استقبال کافی از سوی صنایع  جهت احداث دانشگاه در جوار صنعت صورت نگرفت و این موضوع نیازمند توجه بیشتر است.

وی در پایان اظهار داشت: تعداد دانشجویان دانشگاه از ۲۷۰۰ نفر به  ۵ هزارو ۵۰۰  نفر افزایش یافته که نشان‌دهنده رشد و اعتماد عمومی به دانشگاه است.

 

لزوم حفظ انسجام ملی

مرادنژادی، رئیس دانشگاه ایلام نیز در این مراسم، با اشاره به شرایط حساس کنونی کشور، بر ضرورت حفظ انسجام ملی تأکید کرد و اظهار داشت: در شرایطی که کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند همبستگی و وحدت است، متأسفانه برخی تلاش‌ها برای خدشه‌دار کردن انسجام از طریق هدف قرار دادن دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد.

 رئیس دانشگاه ایلام با هشدار نسبت به این اقدامات، از رؤسای دانشگاه‌ها خواست با هوشیاری و تدبیر، در جهت تقویت وحدت و همدلی در فضای علمی و دانشگاهی کشور تلاش کنند. وی افزود: دانشگاه‌ها باید به عنوان پایگاه‌های عقلانیت و گفت‌وگو، نقش مؤثری در حفظ انسجام اجتماعی ایفا کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه