سرخط خبرها
  • وزارت راه: برنامه‌ای برای افزایش قیمت نهضت ملی مسکن نداریم
  • افزایش ۷۶ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • سخنگوی دولت: لایحه منع خشونت علیه زنان در مسیر استرداد است
  • شاخص کل بورس ایران رکورد تاریخی زد
  • سایت global: کمپ تیم ملی ایران، بهترین کمپ جام جهانی از لحاظ امنیت است
  • شرکت مخابرات ایران: تماس های خانگی رایگان شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای ایلام:

۶۰ درصد سدهای چهارگانه ایلام پر است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای ایلام گفت: هم‌اکنون میانگین پرشدگی ۴ سد اصلی استان حدود ۶۰ درصد است.

سد آب در مشهد
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، صادق علیمرادی با بیان این مطلب اظهار کرد: کاهش منابع آب سطحی و زیرزمینی، افزایش تبخیر ناشی از گرمای هوا و تغییرات اقلیمی، از مهم‌ترین عوامل تشدید خشکسالی و بروز مشکلات جدی در تأمین آب مورد نیاز بخش‌های مختلف است

وی افزود: هم‌اکنون میانگین پرشدگی ۴ سد اصلی استان حدود ۶۰ درصد است که به معنای نیمه‌خالی بودن بخش قابل‌ توجهی از ظرفیت آن‌هاست به همین دلیل لازم است صرفه‌جویی در مصرف آب به شکل جدی‌تری در دستور کار مردم و دستگاه‌ها قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای ایلام با اشاره به آمار کنونی این سدها، یادآور شد: سد ایلام با ذخیره ۴۹ میلیون متر مکعب، معادل ۸۰ درصد ظرفیت خود، در رده دوم بیشترین پرشدگی قرار دارد. سد گلال در صدر قرار گرفته و با ۸۸ درصد پرشدگی، بیشترین ذخیره را در میان سدهای استان دارد، در حالی‌ که سد دویرج با ۴۹ درصد پرشدگی کمترین میزان را به خود اختصاص داده است.

علیمرادی در تشریح کاربری هریک از این سدها، توضیح داد که سد ایلام به‌طور عمده برای تأمین آب شرب شهر ایلام استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: سد دویرج وظیفه تأمین آب کشاورزی و صنعت شهرستان دهلران را برعهده دارد، سد کنگیر آب شبکه آبیاری منطقه را تأمین می‌کند و سد گلال نیز آب مورد نیاز پتروشیمی ایلام را فراهم می‌آورد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان تاکید کرد: با توجه به شرایط خشکسالی و کاهش بارش‌ها در سال‌های اخیر، لازم است مدیریت مصرف آب در بخش‌های کشاورزی، شرب و صنعت با جدیت و همکاری عمومی همراه باشد تا از بروز بحران‌های آبی در ماه‌های آینده جلوگیری شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه