English

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام خبر داد؛

افتتاح یک کارگاه صنایع‌دستی در ایلام

امروز سوم شهریورماه به مناسبت هفته دولت با حضور فرماندار ایلام یک کارگاه صنایع‌دستی در رشته زیورآلات سنتی در شهر ایلام افتتاح شد.

افتتاح یک کارگاه صنایع‌دستی در ایلام
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، فرزاد شریفی  مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: این کارگاه در رشته زیورآلات سنتی با اشتغال‌زایی ۵ نفر مستقیم و ۶ نفر غیر مستقیم فعالیت می‌کند.

شریفی تصریح کرد: در استان ایلام مزیت‌های فراوانی از نظر تولید صنایع‌دستی وجود دارد که با هدف اشتغال‌زایی و حمایت از تولیدکنندگان صنایع‌دستی در استان، کارگاه‌هایی بر اساس تولید و مزیت نسبی راه‌اندازی می‌شوند.

وی یادآور شد: تولید دستی و سنتی با کاربری امروزی و طراحی مناسب از ضروریات اصلی جذب بازارهای جهانی و موفقیت در تجاری‌سازی صنایع‌دستی است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام با بیان اینکه تولیدکنندگان صنایع‌دستی تنها وظیفه تولید را بر عهده دارند و نباید دغدغه طراحی، فروش و بازاریابی را داشته باشند، ادامه داد: به این منظور نیازمند ورود بخش خصوصی در حوزه‌های مختلف صنایع‌دستی هستیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه