سرخط خبرها
  • وداعی باشکوه: بدرقه‌ای ماندگار که در حافظه تاریخ ایران جاودانه شد
  • تسلیت دبیرکل اوپک به مناسبت برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسی، امباپه و رکورد ۶۸ ساله
  • بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های منطقه
  • آدرس مراکز اسکان زائران مراسم امام شهید در نقاط مختلف تهران
  • پرچم کشتن ترامپ در مراسم وداع با رهبر شهید
  • شعار یک‌ صدای مردم در مصلّی: انتقام، انتقام
  • مترو از امروز ۲۴ ساعته شد
  • معاون راهور: شهروندان از وسایل نقلیه شخصی کمتر استفاده کنند
  • پیشکسوت فوتبال: تیم ملی نیاز به یک پوست اندازی دارد
  • مستاجران همچنان در بلاتکلیفی نرخنامه اعلامی اجاره نامه و قرض الحسنه وزارت راه و شهرسازی
  • واریز جدید مطالبات گندم‌کاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
  • سردار موسوی: سیلی سخت و غیرمنتظره که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد
  • نصب المان مشت گره‌ کرده در میدان انقلاب تهران
  • نقال ۷۴ ساله: تنها مُرشد پرده‌خوانِ زنده منم
  • طلا از نقطه اوج گذشت
  • انتقاد تند نماینده مجلس از سانسور قالیباف/ صداوسیما نیازمند اصلاحات است
  • مهمان آفریقایی: با شهادت آیت‌الله خامنه‌ای، نور را از دست دادیم
  • تعطیلی رسمی بغداد به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید امت
  • تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن

مدیرکل امور عشایر استان ایلام خبر داد؛

خدمت‌رسانی گسترده عشایر ایلام به زائران اربعین در مرز مهران

در آستانه اربعین حسینی، عشایر استان ایلام با برپایی موکب شهدای عشایر کشور در مرز مهران، نقش پررنگی در خدمت‌رسانی به زائران ایفا می‌کنند.

خانزادی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، محمدجواد خانزادی، مدیرکل امور عشایر استان ایلام  اعلام کرد:  نیروهای عشایر استان روزانه ۱۰ رأس دام نذری را برای پذیرایی از زائران قربانی می‌کنند.

وی با اشاره به مشارکت گسترده عشایر در این حرکت معنوی افزود: تاکنون ۱۰۰ رأس گوسفند به ارزش ۲۰۰ میلیون تومان برای تهیه وعده‌های غذایی زائران اختصاص یافته است. این نذورات شامل صبحانه، ناهار، شام، میان‌وعده، آب معدنی، شربت و چای است که روزانه بین زائران توزیع می‌شود.

این مسئول اضافه کرد: علاوه بر موکب مرز مهران، دو موکب دیگر نیز در شهرستان‌های آبدانان و دهلران توسط عشایر برپا شده‌اند. به گفته خانزادی، ۱۵ نفر از عشایر و کارکنان امور عشایر به‌صورت شبانه‌روزی در این موکب‌ها مشغول خدمت‌رسانی هستند.

وی افزود: این موکب‌ها با بهره‌گیری از سیاه‌چادر و نمادهای زندگی کوچ‌نشینی، فرهنگ غنی عشایر را به نمایش گذاشته‌اند و با استقبال گسترده زائران مواجه شده‌اند.

خانزادی تصریح کرد: خدمات ارائه‌شده شامل آشپزخانه و پذیرایی گرم، مهمانسرا و اسکان موقت، پارکینگ وسیله‌نقلیه و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی مانند نماز جماعت، سخنرانی و پاسخ به سوالات شرعی است.

مدیرکل امور عشایر ایلام در پایان از عشایر و مردم سراسر کشور دعوت کرد تا با مشارکت در این اقدام معنوی، نذورات خود را به شماره حساب ۵۸۹۲۱۰۷۰۵۰۰۲۰۲۰۸ نزد بانک سپه به نام موکب شهدای عشایر کشور واریز کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه