English

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ایلام خبر داد؛

آماده‌باش کامل اورژانس در مهران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ایلام آماده‌باش کامل اورژانس ایلام در مهران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین خبر داد.

آماده‌باش کامل اورژانس در مهران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین

 صفرپور رئیس اورژانس ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج ایلام از افزایش چشمگیر خدمات درمانی به زائران اربعین حسینی در روزهای اخیر خبر داد و گفت: اورژانس استان ایلام همانند سایر دستگاه‌های اجرایی، از نخستین روزهای شروع پیاده روی  اربعین فعالیت خود را آغاز کرده و در حال ارائه خدمات به زائران است.

صفرپور با اشاره به موج گسترده ورود زائران در روزهای اخیر افزود: در حال حاضر تمامی ظرفیت‌های موجود اورژانس در پایانه مرزی مهران، از جمله ۶ دستگاه آمبولانس سبک، یک اتوبوس آمبولانس و یک کلینیک سیار آماده خدمت‌رسانی به زائران هستند.

وی ادامه داد: از روز گذشته تاکنون، حدود ۷۰۰ نفر به‌صورت سرپایی درمان شده‌اند و نزدیک به ۱۵ نفر نیز به مراکز درمانی اعزام شده‌اند.

رئیس اورژانس ایلام همچنین از تقویت نیروهای عملیاتی در روزهای آینده خبر داد و گفت: از روز دوشنبه کدهای اعزامی از سایر استان‌ها به مجموعه ما ملحق خواهند شد و  پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۰ دستگاه آمبولانس سبک و سه اتوبوس آمبولانس دیگر به ناوگان اورژانس در پایانه مهران اضافه شوند.

به گفته صفرپور، در مجموع حدود ۷۰ کد عملیاتی جدید به ظرفیت اورژانس پیش‌بیمارستانی استان ایلام افزوده خواهد شد تا خدمات درمانی مطلوب‌تری به زائران ارائه شود.

وی  در پایان با اشاره به آمار خدمات ارائه‌شده از ابتدای پیاده‌روی اربعین تاکنون اظهار داشت: تا این لحظه، نزدیک به ۹۵۰ نفر به‌صورت سرپایی درمان شده‌اند و حدود ۱۵ نفر نیز به بیمارستان‌های استان اعزام شده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه