English

مدیرکل انتقال خون استان ایلام خبر داد؛

نیاز فوری انتقال خون ایلام به تجهیزات و نیروی انسانی

در مراسم بزرگداشت روز ملی اهدای خون، مدیرکل انتقال خون استان ایلام با اشاره به چالش‌های پیش‌روی این سازمان، بر ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و جذب نیروی انسانی تأکید کرد.

نیاز فوری انتقال خون ایلام به تجهیزات و نیروی انسانی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، صیاد بسطامی‌نژاد مدیرکل انتقال خون استان ایلام در این مراسم با بیان اینکه نیاز به خون و فرآورده‌های خونی روزبه‌روز در حال افزایش است، اظهار داشت که با توجه به گسترش بیماری‌ها، افزایش تصادفات و بیماری‌های ژنتیکی و سرطانی، باید زیرساخت‌های تولید و ذخیره خون را به‌روز کرد.  

وی انتقال خون را عضو پنهان اما حیاتی در نظام درمانی دانست و افزود که هیچ بیمارستانی بدون خون نمی‌تواند کار کند و امروز در بسیاری از موارد مانند تصادفات یا بیماری‌های خاص، تنها راه نجات بیمار، دریافت خون سالم است.  

بسطامی‌نژاد فرسودگی زیرساخت‌ها، کمبود نیروی انسانی و نبود سردخانه استاندارد را از مهم‌ترین مشکلات این سازمان برشمرد و تصریح کرد که فضای فیزیکی پایگاه فعلی انتقال خون فرسوده است و نیاز فوری به ساختمان جدید و فضایی مجزا برای ذخیره‌سازی فرآورده‌های خونی وجود دارد.  

وی همچنین به کمبود ۱۵ تا ۱۶ ردیف شغلی در این سازمان اشاره کرد و گفت با راه‌اندازی پایگاه‌های جدید در ایوان و دهلران، نیاز به جذب نیرو احساس می‌شود و در غیر این صورت مجبور به انتقال نیرو از پایگاه مرکزی خواهند بود که به کیفیت خدمات لطمه می‌زند.  

مدیرکل انتقال خون ایلام با اشاره به تردد میلیونی زائران از مرز مهران، بر ضرورت احداث پایگاه ثابت انتقال خون در این منطقه تأکید کرد و گفت حوادثی مانند تصادف، گرمازدگی یا ازدحام جمعیت، نیازمند خدمات فوری انتقال خون است. وی افزود زمین مورد نیاز تخصیص یافته و امیدواریم با حمایت مسئولان، ساخت این پایگاه آغاز شود.  

بسطامی‌نژاد اهداکنندگان خون را نمایندگان واقعی مردم دانست و از حمایت‌های نمایندگان مجلس، استاندار و رسانه‌ها تقدیر کرد.  

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه