سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام:

جانمایی هدفمند برای ساماندهی دست‌فروشان در مرز مهران آغاز شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: با هدف ایجاد نظم، حمایت از کسب‌وکارهای خرد و ارتقا خدمات‌رسانی به زائران، فرآیند بازدید و جانمایی مکان‌های مناسب برای استقرار دست‌فروشان و غرفه‌های صنایع‌دستی در مرز مهران آغاز شده است.

جانمایی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، عباس میرزاد در حاشیه نشست ساماندهی فعالیت‌های اقتصادی در ایام اربعین که با حضور سرپرست فرمانداری مهران و مدیران دستگاه‌های اجرایی در سالن جلسات گمرک مهران برگزار شد، اظهار کرد: با نزدیک شدن به ایام اربعین، ضرورت دارد از هم‌اکنون برای مدیریت فعالیت‌های خرد اقتصادی در پایانه مرزی مهران برنامه‌ریزی دقیق صورت گیرد.

وی افزود: بازدیدهای میدانی و جانمایی فضاهای مناسب برای استقرار دست‌فروشان، غرفه‌های فروش صنایع‌دستی و موکب‌ها آغاز شده تا بتوانیم با نظم‌دهی صحیح، هم رضایت زائران را تامین کنیم و هم از فعالیت فعالان اقتصادی بومی حمایت شود.

معاون اقتصادی استاندار ایلام با اشاره به اینکه مرز مهران اصلی‌ترین کانون تردد زائران اربعین است، گفت: شلوغی و تراکم جمعیت در این نقطه ایجاب می‌کند که هرگونه فعالیت اقتصادی با برنامه‌ریزی، هماهنگی و در چارچوب مشخص انجام شود تا از بروز بی‌نظمی، ازدحام و اختلال در حرکت زائران جلوگیری شود.

وی تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی باید بر اساس وظایف محوله، نسبت به آماده‌سازی زیرساخت‌ها، تعیین محل‌های استقرار و نظارت بر فعالیت‌ها اقدام کرده و با نگاه حمایتی، زمینه حضور منظم و موثر دست‌فروشان و تولیدکنندگان محلی را فراهم کنند.

میرزاد ادامه داد: هدف اصلی این برنامه‌ریزی‌ها، علاوه بر ایجاد نظم، تقویت اقتصاد محلی و معرفی توانمندی‌های بومی به زائران داخلی و خارجی است. 

وی افزود:غرفه‌های صنایع‌دستی، سوغات و محصولات محلی می‌توانند فرصتی مهم برای معرفی فرهنگ و هنر استان ایلام باشند.

در این نشست، نعمتی سرپرست فرمانداری مهران نیز ضمن تأکید بر لزوم انسجام در اجرای برنامه‌ها گفت: ساماندهی دقیق فعالیت‌ها و مشخص شدن مسئولیت هر بخش، باعث خواهد شد امسال خدمت‌رسانی به زائران با کیفیت و بدون چالش انجام شود. باید از همین حالا وارد عمل شویم و برنامه‌ها را زمان‌بندی‌شده و منظم پیش ببریم.

در پایان این نشست، حاضران بر انجام بازدیدهای میدانی در روزهای آینده و نهایی‌سازی مکان‌های پیشنهادی برای استقرار دست‌فروشان و غرفه‌ها در مرز مهران تاکید کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه