English

نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام:

دشمنان به دنبال ضربه زدن به فرهنگ حجاب هستند

نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام گفت: دشمنان در قالب جنگ نرم، به دنبال ضربه زدن به فرهنگ عفاف و حجاب هستند.

دشمنان به دنبال ضربه زدن به فرهنگ حجاب هستند
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، حجت‌الاسلام والمسلمین اله‌نور کریمی‌تبار، امام جمعه ایلام   در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مصلای بزرگ شهر ایلام با تأکید بر اهمیت اخلاق اسلامی، لبخند را یکی از مصادیق بارز صدقه دانست و گفت: لبخند زدن به چهره برادر مؤمن، همان‌قدر صدقه است که کمک به نیازمندان؛ پیامبر گرامی اسلام (ص) نیز فرموده‌اند: «تبسّمک فی وجه اخیک لک صدقه».

وی با اشاره به آثار فردی و اجتماعی لبخند افزود: گاهی یک لبخند، دل رنج‌دیده‌ای را آرام و دلی را شاد می‌کند. این رفتار ساده اما مؤثر، نه‌تنها در فضای خانواده بلکه در کل جامعه نقش سازنده‌ای دارد. امام صادق (ع) نیز می‌فرمایند: «هرکس برای رضای خدا با لبخند با برادر دینی‌اش برخورد کند، اهل بهشت خواهد بود».

امام جمعه ایلام ادامه داد: اسلام ما را به شاد بودن در تعاملات اجتماعی دعوت کرده است، حتی اگر در دل اندوه داشته باشیم، باید آن را در سینه نگه داریم و چهره‌ای خندان به جامعه ارائه دهیم؛ ورود مؤمن با لبخند به خانه، نورانیت و آرامش را به فضای خانواده می‌بخشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار در بخش دوم خطبه‌ها، تقابل ایران اسلامی با تمدن غرب را فراتر از رویارویی نظامی دانست و تصریح کرد: آنچه امروز در جهان در جریان است، جنگی تمدنی میان فرهنگ اسلامی و فرهنگ سلطه‌گر غرب است. جمهوری اسلامی نماد تمدنی برخاسته از فرهنگ عاشورایی و عدالت‌محور است که در برابر نظام سلطه ایستاده و مقاومت می‌کند.

وی این نبرد را جنگی میان "حق و باطل" توصیف کرد و بیان کرد: دشمنان با تحریم، جنگ رسانه‌ای و فشارهای مختلف در پی تسلیم ملت ایران هستند، اما ملت ما با ایمان و تبعیت از ولایت، آن‌ها را به عقب‌نشینی واداشته است.

امام جمعه ایلام با اشاره به هوشمندی رهبر معظم انقلاب در مدیریت بحران‌ها افزود: در جنگ ۱۲ روزه اخیر، تدابیر هوشمندانه رهبری، توطئه دشمنان را خنثی کرد. آن‌ها تصور می‌کردند رهبری منزوی شده، اما دیدند که چگونه با اقتدار در مرکز میدان ایستاده و مسیر پیروزی را ترسیم کردند.

وی با اشاره به نقش ایالات متحده در ایجاد بی‌ثباتی و جنایت در منطقه، گفت: تحریم‌های ظالمانه دولت آمریکا در دوران ترامپ جان هزاران بیمار را گرفت و حمایت از رژیم صهیونیستی جنایات جنگی فجیعی در فلسطین را رقم زد. ترامپ همچنین دستور ترور سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی را صادر کرد که هنوز انتقام آن از سوی ملت ایران باقی مانده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار با تأکید بر شعار «مرگ بر آمریکا» اظهار داشت: منظور ما دشمنی با ملت آمریکا نیست، بلکه با سردمداران و سیاست‌مداران جنایت‌کار این کشور همچون ترامپ و ریگان است که با ملت ایران دشمنی آشکار دارند.

وی در پایان با اشاره به سالروز قیام مسجد گوهرشاد (۲۱ تیر) گفت: امروز دشمنان در قالب جنگ نرم، به دنبال ضربه زدن به فرهنگ عفاف و حجاب هستند. حجاب، میراث حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) است و دختران و زنان ما باید آگاه باشند که رعایت حجاب، دفاع از ارزش‌های الهی و انقلابی است.

امام جمعه ایلام تأکید کرد: همان‌طور که ملت ایران در دوران دفاع مقدس در برابر صدام ایستاد، در برابر هر متجاوز دیگری نیز خواهد ایستاد و آزموده را دوباره نخواهد آزمود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه